Witam.
Kilka miesięcy po kupnie mojej Carinki zauważyłem, że w bagażniku w zagłębieniu na lewarek zaczyna zbierać się woda. Ku mojemu przerażeniu prawe nadkole było totalnie skorodowane Nacisnąłem palcem żeby sprawdzić stan zaawansowania korozji i przeraziłem się jeszcze bardziej bo powstała spora dziura, najpierw jedna, potem druga i trzecia. Ogólnie mówiąc trzeba będzie spawać i to dużo. Zamieszczam zdjęcie żebyście mogli zobaczyć ogrom zniszczeń
Jak tylko to zobaczyłem poleciałem na drugą stronę autka żeby zobaczyć jak wygląda drugie nadkole. Na szczęście druga strona wyglądała idealnie, dosłownie idealnie, aż się zdziwiłem. Przyczyną tej diametralnej różnicy między lewym a prawym nadkolem było to, że z prawej strony nie było plastikowej osłony. Mam zamiar ja kupić i tu pojawia się moje pytanie: czy te osłony są jednakowe we wszystkich typach nadwozia w Carinie E?
Z góry dzięki za odpowiedz,
Pozdrawiam
[ wiadomość edytowana przez: adrianito dnia 2011-01-29 18:20:15 ][ wiadomość edytowana przez: adrianito dnia 2011-01-29 18:20:49 ]