Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2011-03-15 11:24:10 foty z satelity ciekawie zrobione fotki. ciekawe, czy za parę dni nie będzie dużej podwodnej dziury zamiast 4 bloków. może pesymista ze mnie wyłazi, ale coś się ten nasz cieplarniany światek jakby zaczyna rozsypywać. Benzyna po 6pln? A czemu nie po 7pln? I tak trzeba będzie kupić. Za tym cała reszta w górę. I już mamy kolejną rewoltę. Co dalej...? |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2011-03-15 11:47:03
no przecie piszę, chyba pesymista ze mnie wyłazi |
Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2011-03-20 21:00:41 Z dwojga złego,jak już miało trafić,to dobrze że w Japonie,nie w europe,czy nawet w Polske.Japonia podniesie sie w niecały rok po tej katastrofie.Wyobrażacie sobie nasz kraj? Jak Komorowski z Tuskiem,sami przykładnie sprzątają ulice z całego syfu,szlamu? Nasz kraj potrzebowałby conajmniej dziesięciu lat. |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2011-03-20 21:33:34
Niefortunne określenie A dlaczego nie w Europę, Polskę czy Amerykę albo w Izrael ? Ja tylko powiem jedno, poziom świadomości społecznej tamtejszego narodu w obliczu takiej tragedii - wielki szacun. Nasz naród porównując to głębokie średniowiecze czyli ciemnogród. |