XXII LOB PARTY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszem i wobec mam przyjemność ogłosić, że XXII LOB PARTY odbędzie się w znanej większości z nas, bardzo malowniczej miejscowości Piława, w ośrodku Gabrysiewo.

termin 07-10.04.2011r.

będą atrakcje jakich nie było

...zarezerwujcie proszę ten termin w kalendarzu - szczegóły zlotu już w lutym 2011r.

dla mnie cały domek ))

widze ze odbijacie terminowosc info o zlocie za ostatni

Dla mnie jak zawsze 2os. + mala, czarna psinka

Dwa chemiki333 obowiazkowo prosza o rezerwacje na calosc!

cieszę się bardzo, że już są pierwsi chętni

jednak wyjaśniam, że rezerwacje uruchomię po podaniu wszelkich szczegółów zlotu - czyli w lutym 2011.
Na ten moment chodziło o podanie terminu i miejsca z jak największym wyprzedzeniem, zgodnie z Waszymi sugestiami

a tak sie spytam, bo co mi tam, czemu tym razem tak wcześnie? zawsze był to maj

Cytat:
2010-12-27 14:18:27, fatboy82 pisze:
a tak sie spytam, bo co mi tam, czemu tym razem tak wcześnie? zawsze był to maj

bo tak

a serio, zerknij w kalendarz.
Święta wiszą na końcu kwietnia, w maju są komunie i/lub śluby.

i zawsze spora część z nas odpada przez w/w.

a teraz nie ma zlituj, obecność obowiązkowa

na zlocie będzie jakiś lajtowy kjs, może coś w tym stylu ??

Będziemy jeździć takimi pierdzikółkami???

A czemu nie Większa frajda niż 2 tonową bestią.

jestem jak najbardziej ZA kjs w czymś takim !!!

Cytat:
2011-01-01 20:12:08, michcio_007 pisze:
jestem jak najbardziej ZA kjs w czymś takim !!!

"coś w tym stylu" dotyczyło stopnia trudności kjs, pojazdy jak zwykle trzeba mieć własne

oczywiście mogę zorganizować profi rajdówkę na kjs - bez żadnego problemu można wypożyczać takie sprzęty, jednak to nie są tanie przyjemności

no to zostaly juz tylko 2 miechy

materiały szkoleniowe

czyli początek informacji

[ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2011-02-13 11:23:10 ]

WOW !!! Takie czorty też tam będą ???

będę na bank... będę chocbym na piechotę miał iśc

no no , widze że odwiedzą nas siostry wielokrotnie przełożone

Cytat:
2011-02-14 09:06:22, fomin pisze:
no no , widze że odwiedzą nas siostry wielokrotnie przełożone

w sumie to tylko kwestia kasy, zawsze mogę zrobić dodatkową składkę dla potrzebujących

no dobra, to trochę konkretów:

w 1 dzień będzie lotnisko - czyli trochę standardowych konkurencji z 1/4 i kjs, do tego dojdzie coś całkiem nowego - na pewno Wasze omegi będą miały dość po tym dniu

mając na względzie w/w oraz fakt kolejnych 2 dni w omedze spędzonych na przyjazd i powrót ze zlotu, tym razem rajd będzie wyglądał nieco inaczej - nie będzie to kolejny dzień spędzony w samochodzie. No i nie trzeba będzie sprawdzać alkomatem, czy rano można wsiadac za kółko

Rajd będzie typowo turystyczny - okolica jest idealna na spływ kajakowy, więc w końcu z tego skorzystamy.
Jednak mając świadomość, że nie każdy miał styczność z kajakiem, mam ważne pytanie:
czy wolicie spływ w wersji trudniejszej czy łatwiejszej?

1 wersja - łatwiejsza polega na wiosłowaniu głównie przez malownicze jeziora, nie ma trudnych przeszkód - po prostu "się płynie" aż do pomostu przy naszym ośrodku. Każdy da radę.

2 wersja - nieco trudniejsza to typowy spływ rzeką Piławą w jej najbardziej urokliwej części - jednak wiąże się z tym konieczność kilku "przenosek" oraz pokonanie kajakiem kilku zwalonych pni drzew. Zaletą tej wersji jest pomoc nurtu rzeczki w pokonywaniu kolejnych kilometrów, w przypadku opcji 1 takiego wspomagania nie ma - trzeba się trochę bardziej namachać pagajem

Wolę, by większość zdecydowała - czas 7 dni.
Proszę o dopisanie się do listy:

wersja 1:
1.
2.
3.
4.
5.
...

wersja 2:
1.
2.
3.