Kurzy się szyba od środka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, pany także tak macie ? u mnie 2 dni i w środku szyba zakurzona :/ nie wiem czemu dopiero teraz tak mam.
Jak pada na nią słońce to po prostu widać mazy z kurzu od środka... Myślicie że to przez brak filtra pyłkowego w espero ?

Cytat:
2011-05-10 17:55:09, VEndriuV pisze:
Witam, pany także tak macie ? u mnie 2 dni i w środku szyba zakurzona :/ nie wiem czemu dopiero teraz tak mam. Jak pada na nią słońce to po prostu widać mazy z kurzu od środka... Myślicie że to przez brak filtra pyłkowego w espero ?

z braku p-pyłka też..

Kup sobie specyfik pt. PLAK DO NAWIEWÓW użyj zgodnie z instrukcją obsługi - jest szansa że będzie się mniej kurzyć i ładniej pachnieć

Nawet nie wiedziałem że taki plak istnieje W Esperaku niestety brakuje przeciwpyłka a jeśli to ma pomóc to warto

Cytat:
2011-05-10 21:21:41, bogdan1 pisze:
z braku p-pyłka też.. Kup sobie specyfik pt. PLAK DO NAWIEWÓW

Wierzysz w cuda, że pomoże ? Jeżdżąc po polnych drogach zawsze będzie się kurzyło.

Nawet jak pozatykasz nawiewy szmatami to w samochodzie jest tyle innych nieszczelności że ...zawsze będzie się kurzyło.

>>TUTAJ<< masz przykładowy wątek kolegi który był esperem na Krymie. Są tam fajne fotki ...obejrzyj sobie co potrafi kurz

Cytat:
2011-05-10 22:43:42, nawigator5 pisze:
Wierzysz w cuda, że pomoże ? Jeżdżąc po polnych drogach ..

sorry Winetou...my jesteśmy z miasta

/P.S. wierzę ..bo zrobili test w służbowym wozie...sam jestem zdziwiony ale jest ..lepiej !/