Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rudzik6 Prius 2000 Mazda 626 ... pod Olsztynem | 2011-06-06 16:04:20 z bulem muszę napisać...obróciła się |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2011-06-07 01:08:16
Zaworek juz wymienil ,niech zmierzy to cisnienie i jak dobre to niech powoli szuka drugiego dobrego silnika,a jak zle to niech szuka szybciej |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2011-06-07 11:36:31
A mnie się wydaje, że jeżeli ciśnienie będzie miał w porządku, to nie ma co szukać dziury w całym, tylko jeździć. Ja tak już prawie 200 tys. najechałem na "stukającym" silniku. Jak mu się będą panewki kończyć, to je usłyszy nie tylko zaraz po odpaleniu, a i wtedy jeszcze zdąży znaleźć "nowy" silnik Pozdro. |
Piotr_Dzialdowo Toyota Avensis Sol Dzialdowo | 2011-06-07 16:45:18 Po raz pierwszy trzymam kciuki zeby BIG sie pomylil w swojej diagnozie teoria Perzana podoba mi sie sto albo nawet tysiac razy bardziej tak na serio to zrobie dokladnie tak jak prawi Perzan - cisnienie dobre - jezdze i nie przejmuje sie I mam nadzieje ze nie dowiem sie nigdy (przynajmniej na swoim aucie) jak halasuja panewki Takze daruje sobie te wymiany - priorytet to cisnienie - dzieki za rady i pozdrowionka |