[s] 126p do kjs

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam sprzedam fiata 126p przygotowanego do kjs.Zawieszenie obnizone i utwardzone,przod klepany resor i amortyzatory gazowe z fiata bravo,szybki skret .Tyl ciete sprezyny i amortyzatory billstein.Silnik zostal poskladany w maju ub roku.Glowica w pelni obrobiona ,planowana 6,5mm,zawory dorabiane na zamowienie u paradowskich,walek 111,obrobione i wywazone korby,kolo zamachowe 3,5kg,odchudzona klawiatura,gaznik mazika,duze kolo alternatora,elektryczna pompa paliwa,wydech breda.Skrzynia biegow krotkie 3,4.W srodku sportowa kierownica ,2x bimarco c(kubly troche podniszczone ,szczegolnie pasarzera),2x szelki racing.Buda niestety z przeznaczeniem raczej na zlom(wgnieciona poprzecznica,podloga,oberwane mocowanie resora,no i troche sie rozlazi),takze dodadaje ja jako obudowe dla tych wszystkich gratow.Wazne oc i przeglad.Chcialbym sprzedac w calosci bo nie bardzo mam czas zeby zajac sie rozbiorka.Cena 2300 zl tel 509 250 317

jakby szedl na czesci interesuje mnie krótka skrzynia i bilki

[ wiadomość edytowana przez: Pieki7 dnia 2011-06-17 00:27:58 ]

Jak by szedł na częsci byłbym chętny na gaźnik Mazika

Mam mozliwosc zlomowania karoserii wiec jest opcja sprzedazy wszystkich wymontowanych gratow bez budy.z tym ze nadal chcialbym sprzedac wszystko w komplecie

[ wiadomość edytowana przez: kotek89 dnia 2011-06-20 18:38:55 ]

W takim razie zainteresowany jestem:
bilami
kołem zamachowym
dużym kołem alternatora
wydechem
kubłami

czekam na cene

ile za cały silnik?

Moze nie wyrazilem sie jasno.Wymontowuje wszystkie czesci z budy i sprzedaje je w komplecie-upraszczajac cale auto bez karoserii.Wszystko razem a nie poszczegolne czesci,po prostu nie mam czasu za tym biegac,no chyba ze odbior osobisty to wtedy jak najbardziej

ja jestem chętny na chromy

yhy...to ja odpadam

up..

no jakoś nikt nie bierze więc jeśli zdecydujesz się puścić na części to jestem zainteresowany skrzynią.