Amorki z b do a czy jakos tak

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie.

Mam problem, gdyż piękne miasto w którym mieszkam wyj...lo mi amory z przodu.

Mam w swoim przeszczepie zalożone amory z seńka b c30se z regulacją, no i kurde nie mam zielonego pojęcia nawet za czym sie rozglądać bo one już sie nawet nie nadają się do jazdy w przód. Jakiś czas temu miałem okazje przejechać się kluska Kuby, która ma zalożone amory z b i powiem szczeże, że bujniecie się tym autem "urwalo nam dupę" w kwestii zawieszenia.
Podpowiedzcie mi coś na ten temat, oczywiscie biorąc pod uwagę że jestem mechaniczna "ciota"

Bardfzo ku...wa dziekuje za pomoc

Ale na pomoc w czym czekałeś?

Ja po pierwszym poście nie wiem o co Ci chodzi, jedynie że skończyły Ci się amory. No trzeba wymienić, ale na jakie podpowiedzi czekasz?

Szukam podpowiedzi czego dokladnie szukac-kupic, czy bez problemu pasuja amory z b do a

Cytat:
2011-07-10 14:19:06, MooTie pisze:
Szukam podpowiedzi czego dokladnie szukac-kupic, czy bez problemu pasuja amory z b do a

to teraz zrozumiałem

mozesz szukać amorów do A, do B, pasują na przód bez względu czy sedan czy kombi. Możesz tez szukać używek w dobrym stanie z regulacją - np z Senka.

i podpowiem - Bilsteiny są dość twarde, Sachsy komfortowe, chińszczyznę omijać.

a w relacji jakość/niska cena noje KYB (KAYABA) są najpewniejsze

kpl przód KYB GAZ/OLEJ - 535 zł

omijać monroe, to już jakość poniżej akceptowalnej

[ wiadomość edytowana przez: MEGA_3 dnia 2011-07-10 18:07:51 ]

Oki dzięki serdeczne, teraz wiem na co polować

Prawdopodobnie pójdą Blistejny z b bo potrzebuje na sam przod, o dziwo te na dupce są w dobrej kondycji. używek nie będę szukał bo i tak muszę polować na inne pierdoły np alternator, piasta, czy wykładzina na podłogę a najlepiej zgnitego a w jak nalepszej kondycji mechanicznej.

P.s. Jeszcze proźba do wroclawian. polećcie proszę dobry warsztat który ładnie mi wymieni te amorki i dodatkowo znają się na elektryce, bo ja ciagle trafiam na jakiś skórwibąków.

Peace

Dzwoń do homera171, nr masz na priv

no we wrocku to siem najlepsiej amory pod blokiem wymienia na parkingu i to ciemna nocą

w parę godzinek można dwie omki opitolić i ani raz na kanał nie wjechać nawet

tyle, że ekipa musi być po chuju fest a loża szyderców musi być wyposażona w telefon komórkowy... no coby było czym przyświecić przy robocie

eh to były czasy

Ech aż się łezka w oku kręci

Jak patrzę na to zdjęcie to pierwsze z czym mnie się kojarzy to czołówka falimiliady

no jak mówie, że ekipa była po chuju fest to taka była

trzeba dodać, że przynajmniej ja robiłem taką wymianę po raz pierwszy w życiu i to po ciemku a zostało zrobione perfekt - na geometrii kąty pochylenia kół wyszły blisko ideału

Wybaczcie cisze, komp mi sie zjaral, ale juz mam nowy.

Pod blokiem u mnie raczej odpada bo za daleko do monopolu .

Serdeczne dzieki