Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2011-07-27 22:06:41 To znak.
Chciał się Ciebie pozbyć Esperynek Ty w studnie wpadłeś ze się drzwi otworzyły? może zamek troszkę cofnij na słupku tak o jakiś 1mm, blacha już nie ta, nigdy mi się to nie zdarzyło, natomiast w omedze jak stanę na dosyć nie równym terenie ( każde koło na troszkę innej wysokości bo tu dołek tu korzenie itd) to mam problem z domknięciem klapy bagażnika Naprężenia ot co. |
Esperynek Klubowy Weteran Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2011-07-28 21:32:30 W studnie nie, ale były jakieś remonty drogowe i wpadłem w dość sporą dziurę i zamek odbił. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2011-07-31 09:23:28
Proszę o przetłumaczenie na język polski |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2011-07-31 21:47:25
"regionalizmy" .. czy też nieco bogatsza polszczyzna (chybotliwość) mi zupełnie nie przeszkadzają ... Natomiast ..bylejakość pisania ...czytaj: brak jakiejkolwiek zrozumiałości tekstu ..bardzo ..stąd się upomniałem Dziękuję |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2011-09-04 11:16:51 Szczeliny bedą sie zmieniac nawet przy zdrowym. Pokrec kierownicą lekko i popatrz na szczeline błotnik-maska... to jakas masakra
Co do otwarcia drzwi, sprawdz zamek ewentualnie podreguluj rygiel. ostatecznie spal toczydło bo chce sie Ciebie pozbyc |