Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
erwinomega LOB WETERAN Irmscher Ostroleka-Neustadt/Wstr. | 2009-10-05 21:24:47 Nie moglem byc na zlocie ,ale na pocieszenie (niewielkie)wybralem sie troszke blizej,na targi motoryzacyjne.Impra na bardzo wysokim poziomie no i prezentacje tez
Reszta zdjec tu |
erwinomega LOB WETERAN Irmscher Ostroleka-Neustadt/Wstr. | 2011-06-08 22:57:47 Korzystając z okazji,że w tym roku targi motoryzacyjne są we Frankfurcie (zeszły rok Hanower),chciałbym zaproponowac chętnym przyjazd na ów impreze.
A wiec targi odbywają sie w dniach,do wyboru są dwa weekendy (kwestia ustalenia). Moja propozycja jest taka: -piątek (przyjazd,ognisko-grill integracyjne w klimatach piwa i wina germanskiego , -sobota (IAA 2011,wieczorem ciąg dalszy integracji , -niedziela (powrót-dla chetnych),można zostac dłużej Ze swojej strony moge zapewnic miejsce na namiot,plac do integrownia sie ,dostep do kuchni,łazienki.Dla bardziej wygodnych chętnie pomoge w znalezieniu w okolicy pokoiku (jest kilka w miare tanich opcji). Tylko mi nie pisac,że "DALEKO" itd,itp.Jak wiadomo omegi są ekonomicznymi autami i każda ma co najmniej 4 wygodne miejsca siedzące,tak że koszt jest nie wielki.Stacji z LPG też jest już naprawde sporo. Do ów imprezy jest jeszcze sporo czasu,ale pisze już teraz żeby każdy miał czas na przemyslenie i zaplanowanie wolnego. Polecam i serdecznie zapraszam LOB odział germanski [ wiadomość edytowana przez: erwinomega dnia 2011-06-08 22:59:23 ] A ja mieszkam tu,tak dla orientacji jak blisko macie [ wiadomość edytowana przez: erwinomega dnia 2011-06-08 23:01:15 ] |
abigaz LOB MEMBER Peugeot 508 kombi Gdańsk | 2011-06-09 08:11:23 [quote]
2011-06-08 22:57:47, erwinomega pisze: Tylko mi nie pisac,że "DALEKO" itd,itp.Jak wiadomo omegi są ekonomicznymi autami i każda ma co najmniej 4 wygodne miejsca siedzące,tak że koszt jest nie wielki.Stacji z LPG też jest już naprawde sporo. Oj tam oj tam nie jest daleko tylko BARDZO DALEKO Po za tym ,w tym okresie prawdopodobnie będzie organizowany zlot Lob-u....... |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2011-06-10 01:23:30 pomyślim panie pomyślim
w życiu zaliczyłem tylko jedną "namiastkę" w postaci poznańskich jeszcze za gówniarza i strasznie mnie sie podobało propozycja jest kusząca |
erwinomega LOB WETERAN Irmscher Ostroleka-Neustadt/Wstr. | 2011-08-08 21:12:22 W wekenda odwiedzilismy takie dwa musea w Stuttgarcie,gorąco polecam
Chyba,że skusicie sie na IAA Frankfurt to można w drodze powrotnej zajechac |
erwinomega LOB WETERAN Irmscher Ostroleka-Neustadt/Wstr. | 2011-09-02 20:12:20 Przypominam,że do Targów Moto zostało kilka tygodni,każdy mile widziany Jakby co to pisac Dodatkową atrakcją,poza planem IAA, może byc zwiedzanie piwnicy winiarskiej,gdyż lada chwila zaczną sie zbiory winogron W/g różnych zródeł informacji te targi mają byc jedne z bardziej interesujących,gdyż zapowiada sie sporo nowosci i konceptów |
erwinomega LOB WETERAN Irmscher Ostroleka-Neustadt/Wstr. | 2011-09-20 23:30:45 Zgodnie z planem wybrałem sie z żoną na IAA 2011.Poraz kolejny przekonałem sie,że takie imprezy są z najwyższej półki i warto sie wybrac.Pozwole sobie na małą relacje foto.
BMW wymiatało swoimi modelami,ale najwieksze zamieszanie znów zrobiły concepty Były oczywiscie też inne marki Było bardzo szybko Troszke zawiedziny byłem stoiskiem Opla,nie było nic nowego i godnego uwagi,no może nowa Zafira,ale foty nie strzeliłem,bo była tak oblegana No i chyba najbardziej oblegana hala wystawowa,na wejscie trzeba było czekac około 40 min.,ale naprawde było warto Byli też goscie specjalni Ale najważniejszych gosci zabrakło Szkoda. Może nastepnym razem.Nie omieszkam zapodac zaproszenia |