Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-07-26 21:16:43 Gorąca prośba do wszystkich klubowiczów.
Proszę o informacje, czy robiliście już zakupy w Intercarsie i z jakim skutkiem (dawali zniżkę czy robili z tym problemy)? Szczególnie zależy mi na regionach dalszych niż mazowieckie. Dzięki Pzdr [ wiadomość edytowana przez: Res dnia 2008-11-03 20:03:11 ] [ wiadomość edytowana przez: Res dnia 2008-11-03 20:03:27 ] |
Filipo X25XE + X30XE Poznań | 2005-07-26 21:53:12 Witam'
Robiłem pakupki w IC w Poznaniu - bez problemów. Przy okazji dzieki za kod klienta. Pozdrawiam |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2005-07-27 22:25:17 Witam
No to ja zdam relację z kontaktów z IC w Gdyni Wszystko w jak największym porządku bez ściemy. Po podaniu kodu lub powołaniu się na przynależność do LOB obsługa zjeżdża dość znacznie z ceny. Zakupów nie dokonywałem jedynie dzwoniłem w celach sondażowych, bo okazuje się że w sklepie w którym dokonuję zakupów są w stanie zaproponować mi jeszcze lepszą cenę za ten sam artykuł pomimo, że zaopatrują się właśnie w IC. Podobnie jest (choć nie aż tak) u kumpla który ma zakład mechaniki samochodowej i IC zaopatruje go w części to on mi udziela za każdym razem 20% rabatu na zamontowane gadżety. Nasówa się teraz pytanie jak te ceny są mocno wywindowane że pośrednicy jeszcze za mniejsze pieniądze potrafią tym handlować? |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2005-07-27 23:19:37 Ja kupuję dużo lub dużo dzwonię i się pytam, i niestety ale w aso po targach (-20 %) mam te same ceny. Choć muszę przyznać i że tarcze tylne brembo za 130 to nie jest drogo., mają promocję czy jakoś tak. |
MarekV6 LOB NET MEMBER Oma + Hornet :-) Poznań / Solingen | 2005-07-28 20:52:43 jak kupowałem "pasek wielizębaty" (czy jakoś tak)
w Luboniu k.Poznania to niestety po pytaniu o zniżke na L.O.B odpowiedż brzmiała "nic nie wiem na ten temat" całe szczęście,że byłem z mechanikiem i dostałem rabat na warsztat. |
alicia LOB MODER | 2005-07-28 22:31:11
a tajemny numer podałeś ? |
MarekV6 LOB NET MEMBER Oma + Hornet :-) Poznań / Solingen | 2005-07-28 23:10:39
nieznam "tajemnego numeru",a niby jak miałem go podać skoro o zniżkach na LOB "nic nie wie" |
alicia LOB MODER | 2005-07-29 00:06:02 hasło "LOB" pewnie większości ludzi nic nie mówi (z wyjątkiem członków LOB )
ale konkretny numer klienta (który jest podany na stronie) na pewno więcej |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-07-29 17:07:47
Podstawa to "tajemny numerek". Mogą nie sprzedać również nic, mimo podania owego tajemnego numerka . A to dlatego, że są dwa rodzaje fili IC. Filie w pełni tego słowa znaczenia oraz filie-sklepy patronackie (na stronie IC w dziale filie po wejsciu w konkretne województwo są one oznaczone kolorem zielonym) tzw. C-klasowe. Jednak i w tym drugim przypadku nie powinno być problemów ze zniżką, ponieważ taka filia-sklep dzwoni do fili-matki, składa zapytanie o zniżki dla delikwenta na podstawie "tajemnego numerku" i po potwierdzeniu są zniżki. Chociaż był wyjątek od tej reguły w Zawierciu. Filia-matka w Częstochowie stwierdziła, że nie ma nas w systemie i dupa. Kolega z klubu odszedł z kwitkiem. Dopiero moja interwencja na szczeblu wojewódzkim przyniosła efekty . Stąd moje zaciekawienie w sprawie zakupów w IC w reszcie kraju oraz znajomość tego tematu. Więc jeśli robicie zakupy w IC i nie chcą Was obsłużyć, to bądźcie uparci. LOS OMEGAS BESTIALES JEST ZAREJESTROWANE W INTERCARSIE I KONIEC. Dodatkowe dane o jakie mogą Was pytać to : siedziba "firmy" - miejscowość Marki, ul. Okólna 45 woj. mazowieckie oraz numer NIPu którego nie musicie znać, niech się panowie z IC nie wygłupiają . |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-09-12 21:24:03
Sachs kompletne też lipa. Tarcza Sachsa a docisk i łożysko Valeo |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2005-09-12 21:37:59
U nie było wszystko ok a brałem sachsa |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-09-12 22:12:58 Kurczę
Na własne oczy widziałem Chyba , że jakiś cwańszy klient podmienił w komplecie docisk i łożysko i oddał im, bo nie pasowało. Ale ciekawostka, jeśli chodzi o sprzęgła. O dziwo w IT do 3,0 V6 mają tańsze Sachsy niż w IC. O całe 40 zł . Przynajmniej tak było 1,5 tyg. temu w W-wie. |
DrA eS ... | 2005-09-14 21:50:25
Kuba... ten tego... jakby Ci to powiedziec Te 20% z wlasnej kieszeni dolozysz |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-09-14 22:44:01
Ło kurdę W przeliczeniu na Heńki, to ile to będzie Co to było , że zniżki nie dostałeś? Sytuacja cokolwiek dziwna |
_Gepard_ LOB WETERAN Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2005-09-14 22:47:25 Eee tam dziwna, po prostu Prowo podjechał Aósemką |