OT: Prawo jazdy - egzamin - sukces

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po przeszukaniu forum nie znalazlem nic o podobnej tematyce, wiec zaczalem nowy temat. Jak wiadomo z przyjaciolmi nalezy dzielic sie dobrymi wiadomosciami. I ja chcialbym sie podzielic moja radoscia z dnia dzisiejszego, gdyz wreszcie udalo mi sie zdac egzamin praktyczny na kat. C.

Gratulację

No to gratulacje!Będziesz mógł śmigać np.KRAZEM

a ja nie znalazlem w innych watkach gratulacji z powodu zdania egzaminu na kategorie ce, a jesli jest juz taki watek, to wybaczcie, wiec gratulacje!

kiedys chodzilem na kurs jazdy starem z naszepa. makabra! nawet na egzamin nie poszedlem, choc teorie, zdaje mi sie zaliczylem. po czasie odwidzial mi sie romantyzm kierowcy tira.

A ja już nie mam kat. C

Niemniej Tobie gratuluję

danield: juz nie masz? dlaczego?

Bo to byli źli ludzie

Graty 4 U.
Ja tez chcialem na C-eśke ale cena mnie odstraszyła. Jeżeli zdecyduje sie pójść do woja to tylko po to

Jeszcze 19 mcy i tez sie bede chwalil

pozdr

A JA mam kategorie "C" zrobilem sobie w wojsku za friko , tez myslalem nad praca jako kierowca " Tira"
Jednak los chcial inaczej i pracuje jako Dyspozytor i to ja rozdzielam prace kierowca. Powiem szczerze nie maja latwego zycia Ja sobie smigam po placyku tirami ,ostatnio jezdzilem sobie nowym mercem i volvem to sa furki