[S] Weber 45 DCOE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam na na sprzedaż wystawiam swoja pare DCOE 45 Weber

Gaźniki u mnie nie jeździły zostały wyjete z silnika o pojemności 1800, kupiłem je z myślą o projekcie mojego DOHC'a ale temat się skończył dlatego Webery są na sprzedaż.

Brak luzów na ośkach. Ogólnie do wyczyszczenia z kurzu gdyż przeleżały swój czas na półce w pokoju.

Cena regulaminowa 100pln

Zapomniał bym dodać nie są to żadne meksykańsko chinskie wersje oryginały made in Italy

Rozważę najwyższą ofertę.

https://imageshack.us/photo/my-images/823/dsc02176g.jpg/

https://imageshack.us/photo/my-images/210/dsc02185v.jpg/

https://imageshack.us/photo/my-images/822/dsc02186bc.jpg/

więcej fotek na maila

kontaktowy 506 614 738

Lykowski

co to ma znaczyc rozważę najwyższą ofertę??? Chcesz porozważać oferty to na allegro...

Zaklepuje.

100 za jeden czy pare?

Przecież pisze że za parę. Ja nie muszę zaklepywać, biore w ciemno, za stówę uczciwie no nie? Proszę o dane do przelewu na priva.

Eee tam zaklepujesz, dam 101, podobno liczy się . Ociec, dawaj ostateczną cenę albo zasuwaj na Allegro bo się zaraz skończy jak z tym krętem od skrzyni ostatnio.

chlopakowi sie jedno zero nie wstukalo na klawiaturze

Chłopaki przepraszam za zamieszanie cena została wstawiona jako że regulamin tak nakazuje.

Gaźniczki polecą na allegro puki.

Chcę za nie 1300 pln myślę że cena nadal przystępna.

Jakby co 45 pójdą też na allegro.

Jeszcze raz sorry za zamieszanie.

Lykowski

poprawiony numer 508 614 738

Lykowski

widzę że super cena rośnie, o 21 pieszesz że 1300zł a potem na priv o 23 ze 1500zł kurcze ale promocje walisz nieziemską

To jakaś epidemia, a może by tak w kosmos ?

Cytat:
2012-01-14 19:55:59, bolger pisze:
To jakaś epidemia, a może by tak w kosmos ?

A cos Ty sie w tych kilka dni taki uczciwy i praworzadny zrobil ?

Przeciez z ta skrzynia to Ty mi podbiles cene wysylajac do sprzedajacego privy mimo tego iz na forum oficjalnie juz bylo pisane ze sie dogadalismy. Gdybys tak nie gral gosc by sie tak nie zachowywal i sprzedalby mi skrzynie za umowiona cene...

za 250 gbp kupuje sie ladna parke na ebayu, wiec nie wiem o co sie bic

proponuje wysłac w kosmos , i tak nikt tego nie kupi za 1300 , bo jak ktoś tyle trolowi da to podbije do 1500
Cytat:
2012-01-14 20:24:08, borysirl pisze:
A cos Ty sie w tych kilka dni taki uczciwy i praworzadny zrobil ? Przeciez z ta skrzynia to Ty mi podbiles cene wysylajac do sprzedajacego privy mimo tego iz na forum oficjalnie juz bylo pisane ze sie dogadalismy. Gdybys tak nie gral gosc by sie tak nie zachowywal i sprzedalby mi skrzynie za umowiona cene...

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2012-01-14 22:33:58 ]

Panowie spokojnie ja się nie napalam na cenę ale musiałem troche ostudzić wasze zapały i ogarnąc cały ten mętlik. Każdy zasady gry zna. Powiem tylko tyle a sprzedajacy na tym forum cechują się różnymi zagrywkami

Cytat:
2012-01-14 20:36:37, flapjck1 pisze:
za 250 gbp kupuje sie ladna parke na ebayu, wiec nie wiem o co sie bic

Te ceny to dopiero z kosmosu są. Jakoś nikt na allegro interesu na nich nie robi

No właśnie wydaje się, że nie każdy zna zasady.

Wysłano: 2012-01-13 23:07:00
--------------------------------------------------------------------------------
Re: Brak tematu wiadomości

Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------

włączony 2012-01-13 17:19:00, mar125 napisał:
Witam.
Jestem zainteresowany Gaźnikami,napisz tylko jaka cena Cię interesuje?
Dzwoniłem pod podany nr tel już wcześniej,ale chyba jest jakaś pomyłka,bo gość który odebrał mówi że nic nie wie.
Podaj mi nr tel do Ciebie to sie dogadamy co i jak.
Pozdrawiam marcin

(tel do mnie 503-814-335)

Witam,

Rozmawialiśmy przez telefon, sytuacja jest taka jak napisałem w temacie, jeśli coś się zmieni napiszę w temacie jednak gaziory nie pójdą za mniej niż 1000 pln obawiam się.

Pozdrawiam
Lykowski

Za cene o której rozmaialiśmy przez telefon jestem zainteresowany,jak co daj znać.

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2012-01-15 00:57:24 ]

daj link do allegro, tak będzie najsensowniej - nikt nikomu nie zarzuci podchodów.Kupi ten który nie będzie gadał a będzie miał pieniądze.
Jestem zainteresowany.

Cytat:
2012-01-14 23:22:04, Lykowsky pisze:
Panowie spokojnie ja się nie napalam na cenę ale musiałem troche ostudzić wasze zapały i ogarnąc cały ten mętlik. Każdy zasady gry zna. Powiem tylko tyle a sprzedajacy na tym forum cechują się różnymi zagrywkami Te ceny to dopiero z kosmosu są. Jakoś nikt na allegro interesu na nich nie robi

ale chodzilo mi o odniesienie - 250 gbp = 1300 pln
wiec jak ktos nie chce kupowac tam kupuje tu
generalnie to nie jest i nie powinien byc tani stuff - a prawda jest taka ze jak ktos chce kupic to kupi i nie bedzie jeczal

Tutaj jest link Panowie mam nadzieje ze to rozwiewa wszelkie wątpliwośći.

Lykowsky

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2012-01-16 13:18:14 ]
[ powód edycji: linkowanie to nie tu ]