Corolla verso konfiguracja oryginalnego zestawu głośnomówiąc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, kupiłem toyote corolle verso 2007, sprzedawca zapewnił że auto jest wyposażone w oryginalny zestaw głośnomówiący ale nie wie jak się go ustawia. Przy lusterku wew wisi mikrofon ale z tego co czytałem na kierownicy powinien być przycisk talk on po naciśnięciu którego zaczyna się konfiguracja. Problem w tym że nie mam tego przycisku, telefon nie wykrywa bluetootha i sam nie wiem jak go włączyć chyba że mówił nie prawdę ale wtedy po co jest mikrofon?

Jak wisi tzn ze zapomnieli go zdemontowac z zestawu dokladanego.
Jak chcesz dobry zestaw to sobie zaloz Novero to juz nie bedziesz chcial o innym slyszec.

kierownice też by podmienili?na kierownicy brak właściwego przycisku chyba że uruchamia się go w jakiś inny sposób, sprzedawca o zestawie powiedział w chwili kiedy było juz zapłacone za samochód i według niego zestaw "gadał" tylko że po francusku-samochód z Francji i nie radził sobie z jego konfiguracją. Mimo to nie można też wykluczyć ze zestaw wymontowany. czy do zestawu o którym wspomniałeś można podłączyć jednocześnie dwa telefony? Jeśli dojdzie do zakupu to już w taki dual zainwestuje

Cytat:
2012-02-19 23:19:35, sasza22 pisze:
kierownice też by podmienili?na kierownicy brak właściwego przycisku chyba że uruchamia się go w jakiś inny sposób, sprzedawca o zestawie powiedział w chwili kiedy było juz zapłacone za samochód i według niego zestaw "gadał" tylko że po francusku-samochód z Francji i nie radził sobie z jego konfiguracją. Mimo to nie można też wykluczyć ze zestaw wymontowany. czy do zestawu o którym wspomniałeś można podłączyć jednocześnie dwa telefony? Jeśli dojdzie do zakupu to już w taki dual zainwestuje

Dlaczego mieliby podmieniac????
Skoro wisi mikrofon tzn ze zestaw byl dokladany a nie oryginalny , wiec nie bylo przycisku w kierownicy.