Fotele przód

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam serdecznie potrzebuje pilnej odpowiedzi jako że złamał sie przedni fotel kierowcy ,a mam mozliwosc kupna kompletu foteli na przód z opla Vectry A sedana 94r z prowadnicami tylko bez napinaczy pytanie brzmi czy podejdą te fotele do esperaka bez problemu i czy napinacze pasów pasują od foteli espero . przepraszam ze nie uzyłem szukajki SPRAWA PILNA dzięki za każdą wskazówke

Fotel jest praktycznie taki sam bo miałem vectre wcześniej. ja w swoim espero zakładałem nawet prowadnice od astry f bo u mnie była zepsuta regulacja wysokości także spokojnie możesz zakładać ale zatrzask pasa przy fotelu ma inny uchwyt wiaże sie to z tym że może obcierać o podłokietnik ale jak masz dobre prowadnice to mozna zamienic na te co były, a pozatym w zapince pasa przy fotelu kierowcy w espero jest czyjnik od kontrolki zapięcia pasów

Cytat:
2012-03-07 18:08:59, martin3510 pisze:
Fotel jest praktycznie taki sam bo miałem vectre wcześniej. ja w swoim espero zakładałem nawet prowadnice od astry f bo u mnie była zepsuta regulacja wysokości także spokojnie możesz zakładać ale zatrzask pasa przy fotelu ma inny uchwyt wiaże sie to z tym że może obcierać o podłokietnik ale jak masz dobre prowadnice to mozna zamienic na te co były, a pozatym w zapince pasa przy fotelu kierowcy w espero jest czyjnik od kontrolki zapięcia pasów

tzn prowadnice pasują od vectry bez przeróbek a zatrzask pasa od espero do foteli vectry nie?? poprostu fotele vectry, które moge kupic nie mają tych zatrzasków

Kup sobie fotele z vectry kadeta lub astry, bedą pasowac. Przełóz tylko klamry i git. Kiedys ktos pytał czy podejdą od Saab'a (900NG lub 9-3 I ) wydaje mi sie ze tak (duzo wygodniejsze)

dzięki za porady fotele przełożone z vectry A, fakt troche ciasno mają ale jest ok pozdrawiam