No i po ME

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W poniedziałek wróciłem z Petersburga. No i w stosunku do zeszłego roku nic nie powalczyłem. Rok temu siódme miejsce i teraz też. Tyle że kilku innym dokopałem
Rosjanie MUSIELI wygrać i nie przebierali w środkach. Tak że nie ma się czym chwalić, do trzech razy sztuka
Kto chętny do oglądania zdjęć, zapraszam na www.emmanet.com
Tam jest kilka z ME. Na polskich stronach pusto. Jak coś będzie dam znać. Pozdrawiam
oldmobil

Gdzie dokładnie te fotki ? Co to za rajd ?

uff a ja myślałem że rozbił się FSO 1500 ME

Mati to zawody w car audio

A jak juz mowa o samochodach. Znalazlem Poloneza z 1979 roku z oryginalnym przebiegiem 21000!!!! stan IGŁA!!!
Pod maska ma tak czysto jak u mnie
pozdrowionka

Cytat:
2003-09-27 23:59:56, oldmobil pisze:
A jak juz mowa o samochodach. Znalazlem Poloneza z 1979 roku z oryginalnym przebiegiem 21000!!!! stan IGŁA!!!
Pod maska ma tak czysto jak u mnie
pozdrowionka

I kupiłeś?

Coś ty Facet jest od kilku miesięcy drugim właścicielem. Kupił go od swojego kumpla. A mowa o dziadkach takich po 75 lat
Nawet nie było mowy o zmianie właściciela)
Ale wszystkim życze takich nabytków
Pozdrawiam

o co chodzi w tym watku?

Cytat:
2003-09-28 22:30:37, pagan pisze:
o co chodzi w tym watku?

Ja tam nie wiem, ale w pierwszym poście jest coś o stosunku to też coś napisałem

Cytat:
2003-09-28 23:40:42, Mokry pisze:

Ja tam nie wiem, ale w pierwszym poście jest coś o stosunku to też coś napisałem

ale o stosunkach jest w innym watku. wiec kto sie bzykal w petersburgu i jak mlode mozna legalnie posuwac?

To chyba chodzi o nagłośnienie w trakcie, no wiecie - taka dodatkowa akustyka poprawiająca nastrój.

w trakcie krolewskim?