Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2004-06-02 20:48:38 hmmm nie wiem jak to się nazywa ale w firmowym Vito też śmierdziało to do serwisu pojechaliśmy i wypsikali czymś zadzwoń może do nich to Ci przynajmniej nazwę podadzą |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2004-06-02 20:52:16 Jak już dostaniesz ten środek to po psikaniu zaleca się przez 1h nie wchodzić do samochodu, a później dobrze wywietrzyć. Z nazwą nie pomogę bo nie pamiętam.
pzdr |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2004-06-03 21:06:56 Przypuszczam, ze popełnileś błąd. Tak jak napisałeś to kupiłeś preparat odświeżający, a powinieneś kupić przeciwbakteryjny. Prawdopodobnie ten droższy byłby odpowiedni. musisz dokładnie przeczytać etykiety.
pzdr |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2004-06-04 10:29:29 jak juz się będziesz bawił to dostań się do filtra klimy wyjmij tam wszytko co się da oczyść, i postaraj się też w te okolice załadować preparat....może nowy fitr pp - albo pranie tego co jest (są różne szkoły , ogólnie im więcej czasu poświecisz tym lepszy efekt będzie ... |
kudlaty HF MEMBER Probe/Accent GT Rybnik | 2004-06-04 15:10:37 heh małe pytanko a gdzie to dokładnie jest i jak tam się dostać bez zbędnych strat |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2004-06-04 15:35:11 filtr przeciwpyłkowy (p.p.) zwykle jest za dmuchawą ...a dmuchawa zwykle jest za schowkiem po stronie pasażera...wyjecie schowka zwykle jest konieczne ...i wtedy powinna być jakaś zaślepka, listwa za wyjściem powietrza z dmuchawy... której wyjęcie daje ci dostęp do filtra p.p. ..nie wiem czy to wystarczy mam nadzieje , że tak ... |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2004-06-07 09:14:14 prosze bardzo, hmmm ciekawe dlaczego nie ma filtra? a jest miejsce by go włożyć? może zapytaj się w ASO czy klima może być bez filtra p.p. czy m oze ktoś kiedyś sobie poprawił siłe nawiewu i tyle... |
mikiLOL TRochę tu trochę tam | 2012-05-04 03:15:42 U mnie też klima po uruchomieniu po zimie zaczęła nieładnie pachnieć. W Warszawie jaki serwis od klimy polecicie? |
gigy Warszawa | 2012-05-04 21:52:48 Nie lekceważcie takich śmierdzących wydzielin z układu, bo to niebezpieczne Ale tak to jest jak się klimę zaniedba w zimie i zapomni o niej na kilka miesięcy. A przecież się tyle trąbi o tym, aby chociaż raz w tygodniu klimę uruchomić nawet jak śnieg za oknem Ale dobra nie będę tu się wymądrzać Co do serwisu klimy w Warszawie to znam dobry na Targówku - PerfectClima. Polecam, bo są świetni. Ja tam zawszę nabijam klimę i robię co dwa lata gruntowne czyszczenie całego układu. |