Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
andrys20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Łódź | 2012-01-08 22:44:10 witam , znowu udalo mi sie zakupic nowy pojazd cccr ze wgledu na sytuacje dosc kiepska na rynku paliwowym , nie stac mnie na chwile obecna na jazde na ON wiec postanowilem zakupic pojazd LPG . Zakupilem Ladzairke z mojego miasta w znosnym stanie za 1000zl z nowa butla LPG i oponami. silnik miala troiszke za slaby ale oszczedny lecz trafila sie nie zabijalna jednoistka oraz dosc tania w zakupie i ekspoatacji z OPLA OMEGI A 2.0 8v 115KM.
Szybka decyzja w czwartek wieczorkiem lada pofrunęła na warsztat i silnik wypadl , nowy zostal szykoany: w piatek silniczek nowy zaaplikowaliśmy do budy , oraz chlodnice w przednim pasie (troche podciete zebra i szeroka chlodnica z passata sledzia pasuje jak ulal): w sobote i troche w niedziele - wybieraki biegow, dopasowany wal z Fiata argenta, flansza redukcyjan pomiedzy krzyzami , podpora akumulatora po drugiej stronie, filtr powietrza z przeplywka, wiazka silnikowa, opuszczony drazek stabilizatora, przerobiony drazek srod. kierowniczy , i pare pierdul: narazie tyle , chce do końca tyg . czyli gdzies do polowy stycznia juz normalnie chasac po lodzi , musze jesszcze cewke i uklad sterujacy np BINGO skolowac do wtrysku do gazu. jutro najprawdopodobniej linka sprzegla i przewody paliwowe. |
andrys20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Łódź | 2012-02-03 15:47:38 łada zrobiona , jeżdzila super wrecz zajebiaszczo, fotki wkleje z przebudowy nie bawem , lecz nie mam szczescia, 1 lutego ok godz. 8smej rano jak odwiozlem narzeczona do pracy wyladowalem na passacie.
Wypadek |
SzokoLada (S) MEGA ŁADZIARZ 2102/03/05/2111 Legnica (mała Moskwa) | 2012-02-03 16:09:32 No cos, wspolczujemy. Widac,ze pech cie przesladuje. Dobrze ze tylko tak to sie skonczylo. Teraz pewnie policja nie da ci spokoju, bo pewnie silnik nie byl ''zarejestrowany''. A czemu straciles przyczepnosc, oponki lato? ----------------- АвтоBA3 непобедим, скрутим, склеим, полетим |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2012-02-03 16:45:00 grubo pojechałeś, dobrze że wszyscy żyją...
moc za duża? mnie tak raz obróciło jeszcze z DOHCem jak było ślisko.. na środku skrzyżowania... mam nadzieję że szpera polepszy sprawę i nie będzie takich wariactw przy ISie |
A13 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Warszawa | 2012-02-03 18:40:24 Zdarza się nawet najlepszym - redukcja biegów na zakręcie, koła się zatrzymują i rodeo gotowe ...ech. Bardzo ciężkie do wyprowadzenia.
Pozdrawiam. |
igiers ŁADZIARZ 21013 Mińsk Mazowiecki | 2012-02-19 13:47:26 Wielka szkoda, a miało byc tak fajnie z projektem!
Pozdrawiam igiers |
andrys20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Łódź | 2012-03-02 23:35:52 silnik omegi juz sprzedany z ladziarki i pare detali takze ktore ocalaly. Kilka elementow przedniego zawieszenia trafilty do nowej ladziarki. nIE MA CO SIE ZATRZYMYWAC W MIEJSCU . trafila sie ladziarka naszego kolegi Ossa ale ju nie w takim stanie jak ja znamy. ale i tak jest jeszcze przyzwoicie. narazie zobilem zaiwesznie przod , pare pierdol z elektryka, linke maski, zawor nagrzewnicy , hamulce przod i tyl bo maskara byla generalnie , bo wlasciciel ktoremu Oss sprzedal bardzo ja zaniedbal i to w 2-3 lata., szykuje sie blachara na wakacje bo bacharzyny i kalafiory to ona ma /. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2012-03-05 10:46:50 PICS or didn't happen |
andrys20 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2107 Łódź | 2013-11-19 23:50:20 dopakuje tak na koniec ,jak to bylo skladnie ladnie pod maska tuz przed wyjazdem, generalnie podobalo mi sie bo wszystko pasowalo.
a tak wygladalo jak sie cielo juz, z dodatkowa para nog po wyjsciu ze szpitala ;-( |
Ladasznikow BMW E30 / VAZ 2107 Skarżysko - Kamienna | 2013-11-20 06:40:49 Szkoda Łady, ale najważniejsze, że dziewczyna żyje. |