Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
seni24fal LOB SYMPATYK 2 Senatory i Oma B Mielec/Bergen | 2013-05-30 19:19:17 Witam!
Potrzebuję pomocy kogoś z Lublina. Chciałbym kupić silnik do mojego Senatora i w zasadzie jestem 100% zdecydowany ale przed zakupem przydały by się oględziny, puki motor jest jeszcze na aucie. Dlatego gdyby tylko ktoś znalazł chwile wolnego czasu to proszę o kontakt na priv, a dam namiary na sprzedającego. Rudnik lub Wieniawy, ale pan zapewniał że podjedzie gdzie trzeba. Oględziny jak to zwykle przed zakupem, wiadomo: posłuchać, oglądnąć i najlepiej przejechać się. Samochód to BMW 750 w manualu. Z góry dzięki za pomoc! Gdy tylko będzie jak - odwdzięczę się |
seni24fal LOB SYMPATYK 2 Senatory i Oma B Mielec/Bergen | 2013-05-31 23:54:44 Naprawde? Nikt? |
seni24fal LOB SYMPATYK 2 Senatory i Oma B Mielec/Bergen | 2013-06-01 00:38:19 Fakt, nie wychodziły w manualu, jedynie seria 8 miala V12 spiętą z 6-ciobiegowym Gertragiem. Silnik którym ja się zainteresowałem połączony jest ze skrzynia z BMW 325 192km dzięki czmuś takiemu. Prócz tego jest customowe koło zamachowe oraz docisk i tarcza z jeszcze innych samochodów. Wszystko niby działa, ale pasuje to sprawdzić. |