[MKVII] Tuleje tylnej belki - dwa rodzaje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemanko wszystkim.

jakiś czas temu kupiłem tuleje tylnej belki bo czeka mnie ich wymiana. dzisiaj zabrałem się za robotę i wytargałem całą tylną belkę. stare tuleje były tak zajechane że same wypadły z gniazd porównałem stare tuleje z tymi nowymi co zakupiłem i są troszkę inne. niestety w domu zacząłem szperać w necie po numerach części i okazało się że omyłkowo kupiłem nie te co trzeba. sugerowałem się numerem części na stronie jednego ze sklepów z częściami do forda jednak dla tych starszych jak i nowszych tulei numer był ten sam, niestety właśnie dotyczył tych nowszych. w związku z powyższym mam konkretne pytanie:

czy komuś udało się wcisnąć te nowsze tuleje w belkę? tuleje jakie mam to Lemforder 26609 01 przeznaczone dla modeli od 08/1998 do 09/2001. ktoś się orientuje czy w ogóle występują tuleje Lemfordera dla modeli od 01/1995 do 01/1998 i ewentualnie może podać ich numer?

[ wiadomość edytowana przez: S3ci0r dnia 2013-05-18 18:13:01 ]

powiem Ci że dwa modele są dla 95-98 bo dzis nawet pytałem. ja mam 94 ale gosciu podał mi równiez info do mk7. co do samych tulei to nie kup żadnego taniego gowna bo ja kupilem pół roku do tyłu gosciu tak zachwalał a mnie tez juz czeka wymiana bo cała belka sie rusza na mocowaniu do budy...a miały być takie super.

zibo666 ale o co chciałeś przekazać w swoim poście bo nie zrozumiałem

no yy że sa dwa modele tulei ale nie pamietam czy są te lemfordera akurat bo nie zapamietałem nazwy. o to mi chodzilo.