[S] Sprzedam moduł zapłonowy 2 szt

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam oryginalny koreański moduł zapłonowy (ten co siedzi w aparacie) do 1.5 za 20 zł

...Tzn. nie chce mi się wykręcać tego modułu z aparatu (jakiś nietypowy śrubokręt), więc sprzedam w komplecie razem z całym aparatem.
Aparat przelatał jakieś 18 000km (słabe 2 lata) więc "prawie nowy". na 100% nie cieknie na ośce !

Do tego wszystkiego dorzucę jeszcze: nowiuteńki nigdy nie używany - jeszcze jeden moduł zapłonowy firmy GVP (czy jakoś tak...)
Woziłem go kilka lat jako zapas.

Cena za cały ten majdan: 20 zł + wysyłka 16 zł ..bo listem za 2,5zł raczej się nie da

pozdro...

serwus
Sporo piszesz, ale za co chcesz 20,00 zł : moduł, czy aparat, czy wszystko? Interesuje mnie moduł bo mam też zapas nie sprawny a cewka jest dobra. Od końcowej oferty zależ co mam kupić. Paczka list jest do 1 kg. Proponuję kontakt tel. 692629696. Pozdrawiam.

ponawiam ofertę, jeżeli jest to aktualne to daj odzew, tel do siebie to zadzwonię. siema

Witam

Nie oddzywałem się bo mnie nie było...

20 zł za wszystko (dorzucam jeszcze nowy środkowy kabel zapłonowy)
Wszystko to jest: aparat + nowy mpduł "GVP" (no name) + kabel WN).

Listem za 2,50 tego nie wyślę, więc nawet nie próbujcie mnie namawiać na jakieś oszczędności.
Paczka waży ponad 1 kg więc taniej niż 16 zł nie da rady...

Jerzy Kolasiński, 91-845 Łódź, ul. Franciszkańska 147/12 bl. 39
Zgoda, za ciężkie na list. Podaj swoje dane, konto na wysłanie kasy, lub włóż to do paczki jak wolisz. Cała suma = 36 zł. spodziewałem się lelefonu, co dziennie nie zaglądam na tę stronę . Pozdrawiam.

co słychać w sprawie modułów, wyjechałeś na urlop cy cuś? Jak nic z tego to daj znać, O! Jurek.

Cytat:
2013-07-26 16:56:10, iskrownik pisze:
co słychać w sprawie modułów, wyjechałeś na urlop cy cuś? Jak nic z tego to daj znać, O! Jurek.

Sorry ...już po zawodach !! (mogłem wcześniej napisać)

Zgadałem się z jednym takim mechanikiem z okolicy i upchnąłem to jemu na miejscu...

Później dzwonił, że go w h.... zrobiłem bo espero do którego to zamontowali to:
- na tej podróbce prychnął 2 razy i po sekundzie zgasł i już nie zapalił.
- oryginalny; ponoć chodzi OK...

Więc nauczka dla wszystkich: UNIKAĆ CHIŃSKICH PODRÓBEK !!!!

(dobrze, że mi na trasie to się nie przytrafiło...)

Pozdro