[ S ] Spoiler na tylną szybę, Kratka/Krata Fiat 131

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Spoiler vel "krata" na tylną szybę dla Fiata 131.

Wykonany przez firmę "auto-plas", która produkowała tego typu elementy do różnych aut jak np. Manta, Capri, Celica czy Panda mk1

Element praktycznie niewystępujący na rynku.
Służył w 131 Racing.

Spoiler niemalże w idealnym stanie. Komplet oryginalnych podkładek mocujących, fabryczne klipsy montażowe sygnowane logiem "auto-plas". Ładne i praktycznie niewytarte logo producenta na jednym z płatów.

Minusy:

- mała plamka po farbie - częściowo usunięta
- brak aluminiowej rurki usztywniającej
(można montować bez tego elementu, dorobienie go też nie stanowi problemu)

Zdjęcia:

Cena: 999 zł

A czemu już nie służy w Racingu, jeżeli mogę zapytać ?

Gdyż/Bo/Ponieważ/Że ni ma już racinga to i nie ma w czym służyć. Kratka szuka innego 131.

Szkoda. Coś innego Ci zostało po Racingu ?
Co do tej kratki, to moje doświadczenie z podobną w Becie jest takie, że niewiele przez nią widać.
Jeżeli cena spadnie wielokrotnie, to się zastanowię, tymczasem powodzenia, ciekawy gadżet.

ja rowniez jestem zainteresowany ale cena kompletnie do mnie nie przemawia. gadzet fajny.

bolger - dzięki wielkie ale Twoje doświadczenie nie jest w tym temacie w niczym pomocne. Cena być może spadnie lecz nie wielokrotnie. Zatem pozdrawiam.

Z racinga, na obecną chwilę, nic więcej nie zostało. Możliwe, że do czegoś się jeszcze dokopię w graciarni ale nie będę tutaj zmyślał co tam może jeszcze być.

fiatabarth - masz pw

Chris, to jest forum, a nie Allegro, komentarze są dopuszczalne. Życzę Ci sprzedaży za co najmniej 998 zł. Tymczasem jednak nie uważam, żeby uwaga o tym, że ten fajny gadżet może być dość niepraktyczny, była niepotrzebna. Jeżeli auto docelowe jeździ tylko w ciągu dnia, zapewne nie ma sprawy. Wyjazd tyłem z parkingu na ulicę z taką kratą może być moim zdaniem (i doświadczeniem) utrudniony. Jeżeli masz inne doświadczenia, możesz się nimi podzielić.

up

up

up

up

up

up - promocja. Zapakowana do wysłania za 666pln z wliczoną przesyłką.