Zamkniecie schowka z prawej strony pod deska

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie
moze ten temat jest zupelnie nie potrzebny, bo troche przesadzam, ale czasem klekotanie denerwuje i nie wmowie sobie sam, ze jak wlacze radio to bedzie ok. Otoz schowek od strony pasazera, a konkretnie jego zamek jest mocowany na plastikowej spince w ksztalcie litery U. U mnie sie ona poluzowala, co powoduje, ze na nierownosciach schowek wydaje rozne dxwieki...Jak temu zaradzic... Wiem ,ze nie mozna kupic "U" w sklepie...

Cytat:
2003-10-09 21:10:00, rjsunset pisze:
Witajcie
U mnie sie ona poluzowala, co powoduje, ze na nierownosciach schowek wydaje rozne dxwieki...Jak temu zaradzic... Wiem ,ze nie mozna kupic "U" w sklepie...

Wymontowalem schowek, rozlozylem go na 'czynniki pierwsze', w srodek dalem gabke, na stykach tasme z cienkiego filcu i halas powodowany przez schowek zmiejszyl sie radykalnie. Niestety pozostalo brzeczenie mechanizmu zamka. Ja dalem kropelke kleju i juz siedzi sztywno w pokrywie, niestety najwiekszy halas powoduje sam zamek i nie mam pomyslu, jak go wyciszyc

Dziekuje, za odpowiedz. Tez przykleje zamek szybkoschnacym klejem... Mowisz, ze Ci zamek sam halasuje... Tam przeciez nie ma co sie ruszac..

Cytat:
2003-10-10 18:56:39, rjsunset pisze:
Dziekuje, za odpowiedz. Tez przykleje zamek szybkoschnacym klejem... Mowisz, ze Ci zamek sam halasuje... Tam przeciez nie ma co sie ruszac..

Hm... no jakies elementy ruchome tam sa jednak chyba, skoro przekrecasz kluczyk.