Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Góral (M) TOYOTA FRIEND Opel Meriva A Helmond | 2014-02-20 21:49:27 Tak zamieszczam z nudów, by jakis ruch w interesie był... |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2014-02-22 00:23:47 Mi się podoba, zresztą Hiace to toyota a te zawsze coś mialy w sobie . Ja kiedys miałem jeszcze przed liftowy model i był super .
Hiace miala coś w sobie , nie to co teraz kolejny blizniak ProAce... Jak to widze to odrazu zle mi się kojarzy ze Scudo Paskudo , Jumpy Srumpy i Expert Srexpert... Toyota wchodząc w układ i sprzedając tamte padla pod swoją marką jak dla mnie strzelila sobie w stopę... Wracając do autka podoba mi się , kolorek tez fajny i tez fajnie w nim wygląda . Chciałem taka Hiace kupić jakis czas temu do firmy ale trafiłem T5 i bujam się tym rzempem codziennie teraz... [ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2014-02-22 00:24:12 ] |
piotr0437 TOYOTA DRIVER Corolla E11 Liftback Warszawa | 2014-02-25 10:44:47 Ładnie wygląda, zadbany. Japończyk.
Kolor rzadko spotykany, a podkładki z Radości, więc autko z moich okolic Gdzieś juz je widziałem |