Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2015-02-06 20:55:16 sprzedam jak komuś potrzeba jak nie jak zejdzie śnieg wywalam na złom nie daje fot bo każdy wie jak wyglądają, mam jeszcze szyby trójkątne, kierunki, blende, przełączniki, wszystko w worach za 2 tyg zabierze to śmieciara jak nie pójdzie |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2015-02-06 21:16:36 Które masz przełączniki? te od przeciwmgłowych itp?
Pozdrawiam |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2015-02-06 23:52:58 mam i chyba ze 3 komp mam całą nagrzewnicę, nową chłodnicę, obudowę filtra powietrza, parownik do LPG konkretny i sprawny brak tylko śrubki czarnej spustowej, zbiorniki, klapkę paliwa |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2015-02-06 23:59:59 mam nawet silnik głowica i reszta dobra, przeskoczył rozorzą, i pękł tłok silni jest stuningowany
rozebrałem 3 te złomy na części wyprowadziłem się a nie chcę na nową chate brać tych śmieci chętnie wymienię na cokolwiek jak kto nie ma kasy OFF-ROAD wszystko z tym związane lub narzędzia mi się wszystko przyda |
ZeeWolf Member Klubu Espero Daewoo Espero Zgierz | 2015-02-21 01:41:15 No faktycznie, tuning nieziemski... Przy takim chłodzeniu tłoków kopyto musi mieć jak skurczybyk... |