Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
motolotnik Warszawa | 2015-03-03 19:21:31 Kupując nowe wtryskiwacze zawsze musimy mierzyć się z tym że to spory wydatek. Ja zdecydowałem się po długim rozmyślaniu i czytaniu for internetowych na regeneracje. Skorzystałem z serwisu http://www.wtryskiwacz.com/. Chłopaki fachowo podeszli do sprawy i nie żałuję że podjąłem taką a nie inną decyzję w kwestii tych części. Mają nowy sprzęt na którym wykonują te usługi i to mnie przekonało. |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2015-03-04 11:20:48
Napisz raczej po np20 tys czy jeszcze dzialaja. |
JohnyDeepp Jasło | 2015-11-19 12:26:40 najlepiej zakupić wtryskiwacze regenerowane, jest n=to na pewno dużo bardziej korzystna opcja niż zakup nowych wtryskiwaczy. Zakupu zregenerowanych wtryskiwaczy możesz dokonać np. tu. |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2015-11-21 12:44:49
Pytanie dla kogo kozystna??? Zasadniczo wszyscy teraz regeneruja wtryski ale z praktyki nikomu to nie wychodzi lub wychodzi roznie . Osobiscie z czystym sumieniem moge polecic tylko Warsztat Mateusza Cygana pod Krakowem .Jak sie wstuka w Google Stregoborzyce Cygan diesel klinika.Wysylam tam moich klientow z wyjetymi wtryskami zawoza przywoza montuje sprawdzam i jest ok podobnie pompy paliwowe. Ok tzn ze po nocy jak odpalam to nic nie stuka silnik pracuje ok po nagrzaniu cisnienie paliwa jest ok i niewiem jak oni to robia ale nawet korekcje na wtryskach tez sa ok.Najwazniejsze jednak jest to ze udzielaja gwarancji na rok bez limitu km i w razie czego naprawiaja bez marudzenia.Kilku taksowkarzy regenerowalo tam wtryski a jednemu padl po dwoch miesiacach i pomimo ze wina byla ewidetna po stronie klienta bo gosc jezdzil na dziadoskim paliwie i nie pierwszy komplet wtryskow zajechal, to naprawili od reki. Jesli chodzi o regeneracje wtryskow to temat jest trudny z uwagi na precyzje wykonania tych elementow ale wazne jest jedno ,czy potem gwarancja jest egzekwowalna jezeli nie to kazde pieniadze sa wyzucone w bloto. Bo co mi po gwarancji w ktorej jest np napisane ze po regenerecji wtryski moga pracowac glosniej w praktyce klekocza i rechocza i zaczyna sie gra w ping ponga klient warsztat i nikomu to nie sluzy.Tak bywalo juz wielokrotnie w pewnej firmie na D......zainteresowani wiedza o czym mowa.Tak wiec jezeli cos Pan poleca i twierdzi ze kozystne to warto napisac dlaczego bo cena zakupu nie jest tu taka istotna jak podchodzenie do spraw reklamacji ktore przy duzej sprzedazy napewno sie zdarzaja. [ wiadomość edytowana przez: Bigelektron dnia 2015-11-21 12:47:39 ] |