Szukam części Warszawa/mazowieckie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś zna jakis szrot/handlarza/kolekcjonera/kogokolwiek u kogo można kupić używane części do Nivy na terenie Warszawy i okolic albo chociaż mazowsza??

Dawniej na Strażackiej bywały Łady i można było coś wymontować, ale w dzisiejszych czasach...Łada na złomie nie zdarza się często.

Od kilku lat kupuję w sklepie, a jak nie ma na miejscu, to zamawiam. Nowe części do tych aut, są tańsze niż szrotowe używki do zachodnich.

Pozdrawiam
A13

Żeby nie dublować: pewnie użytkownicy z Mazowsza kojarzą, że był sklep z częściami do Łady w centrum Warszawy. Tacy starsi panowie sprzedawali. Chyba to była ulica Żelazna, raz coś brałem do 2103.

Sklepu nie ma, ale gdzieś na forum czytałem, że panowie zostawili do siebie numer i mają magazyn części w domu. Teraz nie mogę znaleźć. Ktoś ma ten numer telefonu?

Jak likwidowali to dostałem numer telefonu pod który jak coś to można było dzwonić - pięć zero jeden, pięć osiem cztery, zero trzy osiem

Daj znać czy jeszcze coś mają, czy już nieaktualne.

Cytat:
2015-12-15 15:30:10, Rzoooq pisze:
Jak likwidowali to dostałem numer telefonu pod który jak coś to można było dzwonić - pięć zero jeden, pięć osiem cztery, zero trzy osiem Daj znać czy jeszcze coś mają, czy już nieaktualne.

Dzwoniłem, podobno dużo części jeszcze jest. Jak będę zbierał do silnika, to przez ciekawość się zorientuje, jakich firm i w jakiej cenie. Dam znać.

Ja wieki temu kupowałem coś do Łady w pawilonach na Banacha ale nie wiem czy tamten sklep jeszcze istnieje. Pamiętam, że mieli trochę części do VAZ-ów.

-----------------
Były:
- LADA 2105 '82 1.3
- LADA 2107 '90 1.5
- LADA 2107 '96 1.7i
- OPEL ASTRA F '93 1.4i
Jest:
- LADA 2107 '87 1.3

Cytat:
2015-12-15 16:51:12, emde pisze:
Ja wieki temu kupowałem coś do Łady w pawilonach na Banacha ale nie wiem czy tamten sklep jeszcze istnieje. Pamiętam, że mieli trochę części do VAZ-ów.

Zlikwidowany

A coś stacjonarnego w Warszawie jest czy zostaje internet?

Większość i tak będę brał przez internet, ale czasem czegoś potrzeba od ręki i wtedy taki sklep to skarb

http://mapa.targeo.pl/lada-januszewski-sklep-serwis-warszawa~4423127/warsztat-naprawy-samochodow/adres chyba jedyny sklep w wawie