[Sprzedam] Felgi do Daewoo Espero.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam komplet 4 stalowych felg do Esperaka. Są one prawie nowe, prawie tzn. zakupione zostały na alledrogo w marcu i założone w kwietniu tego roku po Matki Boskiej Pieniężnej. Dzisiaj ściągnąłem je z Esperaka ... gdyż moja dziewczyna podjęła decyzję o sprzedaży auta. Co moje to pozbierałem Dla zainteresowanych moge wystawić aukcję na allegro. Cena:200.

Mam również fajne kołpaczki do nich o wartości 80 zł jak były nowe. Puszczę za pół ceny.
Można je oglądnąć na autku w moim profilu.

Preferuję odbiór osobisty.

Przy okazji, jakby ktoś słyszał o zadbanym Tico na gaz (w ostatecznosci sama benzyna) na sprzedaż, to proszę o info na PW

Pozdrawiam,
waisss

[ wiadomość edytowana przez: waisss dnia 2010-08-03 11:55:53 ]

Mam też fajne radio Keenwood KDC-W4044U kupione w grudniu 2009. Ma w sobie USB i super graPrzejściówka pod Esperaka jest, mostek na zasilanie z aku też zrobiony, także radio działa bez kluczyka w stacyjce.

Cena 270. W ostateczności mogę wysłać pocztą

Cytat:
2010-08-03 11:53:15, waisss pisze:
Przy okazji, jakby ktoś słyszał o zadbanym Tico na gaz (w ostatecznosci sama benzyna) na sprzedaż, to proszę o info na PW Pozdrawiam, waisss

Pozwolę sobie na mały OT odradzając tico. Widziałem czołową stłuczkę tico z pandą. Pani która jechała tico miała większe obrażenia niż rowerzysta, którego potrąciła nadlatująca panda (przez co rowerzysta również przeleciał się kilka metrów i wpadł do lasu po czym otrzepał się i powiedział że idzie do domu). Kobiety z pandy były chyba tylko w szoku. Panda było lekko rozbita, natomiast tico nadawało się raczej do kasacji, a prowadząca go kobieta straciła przytomność rozbijając głową kierownicę (pasy miała zapięte). Jeśli się jednak zdecydujesz to
tutaj masz takie.

[ wiadomość edytowana przez: robert_or3 dnia 2010-08-03 15:33:45 ]

Ograniczają mnie fundusze. Na razie bez samochodu się obejdę, ale od października, gdy zacznie się rok akademicki, samochód stanie się konieczny, żeby dojechać na studia w piątki po robocie. Tico jest samochodem ekonomicznym, idealnym na dojazdy do pracy i średnie dystanse kilkudziesięciu kilometrów. Jeśli chodzi zaś o bezpieczeństwo... jest ono ogromnym minusem tego samochodu, jak podkreśliłeś, ale w tym zakresie cenowym nie ma chyba nic lepszego od Tico.

Myślę że w przedziale cenowym tico znalazłby się jakiś fajny golfik. Na pewno byłby bezpieczniejszy.

Cytat:
2010-08-04 06:37:43, robert_or3 pisze:
Myślę że w przedziale cenowym tico znalazłby się jakiś fajny golfik.

Koniecznie w tedeiku od dziadka/księdza/Matki-Niemki...

Do sprzedaży mam również rozrząd, nówka. Świeżo kupiony. Za 259 z przesyłką, a więc o 20 złotych taniej niż mnie to kosztowało na tej aukcji.
LINK

Radio sprzedam za 230+przesyłka. Ślady użytkowania prawie zerowe. Jedynie co kombinowałem to przy kabelkach z tyłu żeby zrobić mostek na zasilanie z akumulatora.

Felgi naprawdę godne uwagi, mam paragon poświadczający ich tegoroczny zakup.

[ wiadomość edytowana przez: waisss dnia 2010-08-04 11:20:46 ]

Cytat:
2010-08-04 08:01:43, pyrekcb pisze:

A może od razu Espero? Przedział cenowy Ticolota i Esperaka podobny

Cytat:
2010-08-04 08:01:43, pyrekcb pisze:

Czyżbyś wolał tico?

[ wiadomość edytowana przez: robert_or3 dnia 2010-08-04 17:44:06 ]

Cytat:
2010-08-04 17:43:30, robert_or3 pisze:
Czyżbyś wolał tico?

Od golfa w cenie tico?

Oczywiście!!!

Tocolot kupiony w super stanie jak na te autka

Do sprzedania nadal są felgi za 200 zł+ kołpaki gratis oraz nowy kompletny rozrzad do silnika 1.5 firmy Ruville z paskiem Contitecha o wartosci 260zł całość sprzedam za 220 Dla zainteresowanych wystawie aukcje na Allegro.

Radyjko wsadziłem sobie do mojego super hiper Ticolota z 4 głośnikami marki Daewoo

Rozrząd sprzedałem Felgi są nadal do wzięcia Cena 180, czyli 50% tego co zapłaciłem w za nie marcu. To chyba dość spory upust jak na 4 miesiące używania

Pozdrawiam,
waisss

Myślę nad felami ale jeśli już to mógłbym je wziąć w przyszłym miesiącu w październiku po 10... No i jakieś fotki na mejla jak by dało radę...

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2010-09-29 21:24:20 ]

Link do aukcji na allegro.
KLIK

Felgi sprzedane