Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ambrozy Niunia E Warszawa | 2003-02-12 10:00:59 Tak kiedyś z Daemonem gdybałem apropo załozenia takiego forum...
Tylko tu pytanie...czy jak by juz udało sie i coś by powstało czy miało być tam pisane o wiekrzych spotach czy tez takich mniejszych(roznych klubow) ... Myśle ze takie forum by sie przydało...jak myślicie? |
mandes Toyota Starlet Warszawa | 2003-08-08 09:54:12 Daemon, gorąca prośba....
Chciałbym wstawić swoje logo, tak jak inni klubowicze. pod czas tej operacji wyskakuje mi komunikat o braku praw... Help me!!! |
Vincent Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2003-10-12 04:23:02 Witam
Trochę czau minęło od zapytania Daemon w sprawie forum LPG ale dopiero tu trafiłem Widzęże Forum Spotkania i Zloty już istniej jednak nie cieszy się znaczącym zainteresowaniem, możliwe że jest traktowane jedynie w celach informacyjnych i nie widzi się konieczności komentowania wątków czy prowadzenia dyskusji. Wydaje mi się że to dobrze bo infa o spotach czy zlotach nie znikają tak szybko. Co do forum LPG to myślę że próba zrobienia go byłaby wskazana. Jest to temat popularny i zarazem dość ogólny tzn że problemy z LPG niekoniecznie współgrają z konkretną marką czy modelem ale są raczej ogólne. W tej chwili sprawa wygląda tak że temat gazu wałkowany jest na każdym z Klubowych forum oddzielnie. Jednak stworzenie odrębnego forum ułatwiłoby rozwiązywanie problemów w tej kwestii. Ja jestem za PZDR Vincent |
Race_D FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-10-23 11:07:05 Ja się przyłączam - o LPG myśle że byłoby dobre.
Dział "Zloty i spoty" też sądze że cieszyłby się zainteresowaniem. Mniejsze spoty regionalne różnych zapowiadane są praktycznie tylko na odpowiednim podforum takiego klubu jednak tematy o zlotach ogólnopolskich czy otwartych (poza klubowe) mogłyby być wrzucane również na takie forum. Dzięki temu zainteresowani nie musieliby biegać po wszystkich forach szukając kto się w najbliższym czasie "zlotuje" Podsumowując: ja jestem na TAK |
thaniel Moderator Group Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2003-10-23 11:10:37 Gazownicy wszystkich krajow laczcie sie
pozdr |