KONSERWACJA NA ZIME

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
JAK TANIM KOSZTEM ZAKONSERWORAC SAMOCHOD PRZED ZIMA ?? CZEKAM NA PRPOZYCJE !!!

[ wiadomość edytowana przez: grochu dnia 2003-11-16 22:49:42 ]

ano takim 2x12 pln czyli dwie puszki 1kg biteksu + 2,5 za rozpuch + 3 zeta za pendzel,no i pod autko.ze trzy godzinki i masz gotowe za29,5pln (w aso okolo 250zeta)

No do tego cennika który ci Alan nakreślił to sobie jeszcze dolicz koszt ubranka w którym będziesz walczył z tym pędzlem bo raczej już go nie dopierzesz! No chyba że jesteś taki zdolny że się nie pochlapiesz!!

myslisz ze po twoim oleju ja swojego nie dopiore? :p
swoja droga ladnie wygladasz jako Ober

Jutro jade do wójka załatwiać Karchera i jak następnym razem otworzysz maskę to motorku nie poznasz!! A jeśli chodzi o kawke to trzeba być wszechstronnie uzdolnionym!! Jak coś dorzuce tą fotke do mojego C.V.

BYLEM U GOSCIA CO ROBI KONSERWACJE , CZY 250ZL DO DROGO CZY TANI. ALE ROBIERA SAMOCHOD NA CZYNNIKI !!! ???

no wiec masz cene tak jak wspomnialem wczesniejcena srednia ale jesli zrobisz ja sam masz dwie rzeczy 1.zaoszczedzisz jakies 200pln 2.wiesz ze zrobiles sam i dobrze i nikt Ci nie pierdzielnol wala na 250pln

Sa tacy co podobno mieszaja przepracowany olej ze smarem grafitowym i to na ciepło smarują auto jak Biteź podobno lepsze ale nie wiem

NIEWIEM TERAZ SAM WAS SIE COS ZAPYTAC JASNA CHOLERA CO MAM TERAZ ZROBIC !!! UMIECIE CZLOWIEKA POCIESZYC

Powiem Tobie tak jeśli w ogóle chcesz sie za to brać to zrobiłbym sam praca brudna i śmierdząca - jak masz czas ochote i warunki to zrób sam zaoszczędzisz kupisz sobie za to cos innego - jeśli 250 zeta nie jest dla Ciebie wydatkiem lub obawiasz się ze cos Ci nie wyjdzie zostaw i oddaj mechanikowi on zarobi Ty będziesz szczęśliwy i on bo kase zarobi a święta się zbliżają. Moi rodzice kiedys dali do konserwacji Poldasa następnym razem powiedziałem że moge zrobić to sam

ZOBACZYMY JESZCZE DZIEKI