Znowu wysmiewaja polonezy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zobaczcie tu zwłaszcza na ilustrujace ta wypowiedź fotki:
http://autokacik.pl/showthreaded.php?Cat=&Board=motokacik&Number=271358439&page=0&view=collapsed&sb=5&o=7&fpart=1#Post271358664

Pozdrawiam

i co myślisz że ktos tutaj się bedzie użalał nad tym??

OT:Mokry ta w avatarze teraz jest zdecydowanie lepsza

Cytat:
2003-11-18 20:07:33, danield pisze:

Czemu te avatary są takie malutkie...

Cytat:
2003-11-18 20:33:05, loco pisze:
Cytat:

Czemu te avatary są takie malutkie...

Dlatego trzeba zagladac do profilow

ha ha ha ha ale mnie gostek rozśmieszył

porostu szkoda sło na palanta

Odpowiedziałem mu co myślę o jego "problemie".

Wyluzujcie panowie. Chcecie znów awanture z innymi klubami ? ma gosc problem - jego problem. Niech sie ciągnie jak kiszka wieprzowa. Olejcie to. Nie on jeden pierwszy i nie ostatni.
EOT

A mnie śmieszą tego typu posty.Śmiać się można z wszystkiego, ja lubię również z siebie i nie widzę w tym nic dziwnego, że ktosik śmiał wyśmiać Poloneza.A co to świętość jakaś??Mnie również śmieszą badziewnie stuningowane samochody wszelakich marek, a Poldki w rękach naszych rodaków często przemieniają się w prawdziwe ohydztwa.Dla mnie również EOT.

Cytat:

OT: danield staram się dążyć do perfekcji. Jutro zmienie jej pozycje

Cytat:
2003-11-18 22:30:53, Mokry pisze:
Cytat:

OT: danield staram się dążyć do perfekcji. Jutro zmienie jej pozycje

Już jest dzisiaj,może obróć ją na bok

ten kolo wysmiewa sie ze sposobu traktowania poloneza przez luddzi-dresow.

jedynie co moge rzec to to, ze ten koles co skrobnal ten przydlugi i nudny post jest grafomanem, pisze tak jak mowi, a to czyta sie fatalnie. niech sobie pisza co chca. przynajmniej nie kupia poloneza i nie zapisza sie do naszego klubu.

a mi sie wydaje ze ten tym ma mozg owiniety w turban i nie mysli logicznie bo np:fele 19 w polonezie? ciekawe czy typ ma jakiekolwiek pojecie?palant naogladal sie badziewnych filmow typu "szybcy itd"i uznaje tylko takie formy tuningu,nie zauwaza w swoim zaslepieniu magazynami np."GT"ze polska to nie ameryka i ludzie tu sa biedni i robia przy swoich autkach to na co ich stac,zreszta takie fury jak w w/w filnie tez w stanach nie sa osiagalne dla zwyklych smiertelnikow(do filmu byly wypozyczane).koles pewnie jezdzi seryjnym sportingiem i cieszy jape bo mu tatus kupil,ale sam jest pacan i nic nie potrafi zrobic.A moze zazdrosci tych panienek z pod remizy o ktorych pisal?Panowie lejta na takich bo to zwykle lameryAmen

[ wiadomość edytowana przez: alan28 dnia 2003-11-24 00:26:46 ]

Kazdy lubi to co ma!!! Pewnie kolo pozycza od taty BMW i raz na tydzien staje sie(Ładnie to mój kumpel okreslił ) "POLISH MAFIA ZIGARETEN" Ja mam kanta i jakos z tym zyje a jak bedzie kasiuta kupie cus lepszego a kant i tak zostanie...w koncu kumpli sie nie sprzedaje ani nie złomuje!!!