Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Slavex Miłośnik FSO Szalony Polonez Wolsztyn | 2003-10-25 19:57:20 Łee no to u mnie w poldku jest tak ze z prawego wylotu leci mi zawsze cieple powietrze a z lewego tylko czasami........ |
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2003-10-26 11:37:27 ja mam popsuta nagrzewnice zawsze grzeje i chciałem to latem naprawić bo było z deko ciepło ale jak zobaczyłem ile to grzebania to powiedziałem sobie później teraz jst październik i nie musze chyba jej naprawiać bo bez ogrzewania jest zimno w samochodzie |
Alan28 Miłośnik FSO Lancia Kappa SW/Lanc ... Zdzieszowice | 2003-10-27 12:45:18 a ja jestem po plukaniu nagrzewnicy(wczoraj) i powiem wam zew przeciagu roku nazbieralo sie w niej pelno syfu,ale wkoncu to 60tys km,przez rok.w kazdym razie obiawy mialem te same co kolega ale juz jest gites |
Alan28 Miłośnik FSO Lancia Kappa SW/Lanc ... Zdzieszowice | 2003-11-03 21:40:22 bo widzisz albo masz zabrudzona nagrzewnice(warto ja przeplukac)albo tez uszkodzony zawor(ten w komoze silnila)jest post na ten temat(gdzies w starszych) |
-Bart- Miłośnik FSO Polonez Caro 1.6Gle Kraków | 2003-11-07 14:10:50 Przede wszystkim poczytaj starsze posty ten temat już był i to nie raz sprawdz odpowietrzenie układu, wypłucz nagrzewnice!! |
Alan28 Miłośnik FSO Lancia Kappa SW/Lanc ... Zdzieszowice | 2003-11-12 23:30:23 coz z regoly jest to zbrudzona chlodniczka(wypadalo by ja przeplukac)warto tez sprawdzic zawor w komoze silnika(choc czy plusy go maja?niewatpliwie winny jest za slaby obieg plynu,mozna temu zaradzic lejac do ukladu wode i nasypac sporo srodka do odkamieniania,pojedzdic troszke przeplukac nalac plynu i powinno byc dobrze |
Alan28 Miłośnik FSO Lancia Kappa SW/Lanc ... Zdzieszowice | 2003-11-13 10:57:42 nie mam plusaale mam poloneza i wiem ze jesli grzeje jedna strona to bankowo nagrzewnica jest zapchana(plukac plukac plukac)albo tez zapowietrzona |
Alan28 Miłośnik FSO Lancia Kappa SW/Lanc ... Zdzieszowice | 2003-11-13 11:51:28 wiesz co,kazdy w jakis sposob zaczynal od prob i bledow,jak jestes kumaty i ruszysz pacyna to nawet nie da sie zpierdzielic czegos(w koncu poldek nie jest taki skaplikowany)co do podcisnienia to w plusie jest wyprowadzone z aparatu wtryskowego,przewodem zo takiej kuli(nie wiem co to ale jest na oslonie wlotu powierza)zamontowanej po prawej stronie na plastyku nad kolektorem wydechowym z tamtad do silownika(ow)w kabinie,czesto jest tak ze kombinujac z radiem urywa sie ten przewod i dupa.Sprawdz polaczenia po koleji moze cos znajdziesz |
Alan28 Miłośnik FSO Lancia Kappa SW/Lanc ... Zdzieszowice | 2003-11-13 11:58:08 polaczyle wszystkie posty o ogrzewaniu Prosze pisac o problemach tutaj
|
Alan28 Miłośnik FSO Lancia Kappa SW/Lanc ... Zdzieszowice | 2003-11-13 23:15:53 cholera,nie wiem gdzie on jest w plusie,hmm....sprawdze w ksiazce i jutro napisze.chyba ze koledzy z plusami wiedza? |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-11-14 13:41:11 Co niema tu kozaka co by się znał na polonezach?????? |