Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-11-27 08:13:58 nO I STAŁO SIĘ wczoraj popoludniu spokojnie sobie jechalem w Katowicach przedemną jechał sobie równie spokojnie radiowóz po 300m gość pomachał mi lizaczkiem tak wiec staneliśmy na poboczu i się zaczeło rozmowa była krótka zabieramy dowód za przyciemnione szybki ja nato szczena mi spadła.! ale nic przeszłem do negocjaci i co a no dupa gliniaze byli totalne buraki i nic sie niedało załatwić tak wiec mam zezwolenie 7 dniowe na jazde a dowodzik lerzy sobie na komendzie
teraz trzeba mieć świstek z stacji diagnostycznej że przednie szybki są wolne od foli (oczywiście już mam) niech nikt czasem niemyśli że zdiołem folie teraz musze się wybrać do urzędu miasta Chorzowa odebrać dowodzik wszystko kosztowało około 100zł i po bulu.! aczkolwiek WKUR....NIE POZOSTAŁO.! |
Janow signum1.9/corsa1.4Si Kraków | 2003-11-27 08:51:20 już wiem - zarzut fałszowania dokumentów albo poświadczenia nieprawdy dla diagnosty + współudział dla głównego zainteresowanego. Dramatyzma narasta |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-11-27 09:46:19 jedno ale kto im powie ze folie były na szybie podczas przegladu bo napewno nie ja oczywiwscie ze folie zdiołem jakby inaczej.... |
RICO__ Espero 1,5 LPG Kraina wiecznych lodów | 2003-11-27 13:23:57 Po prostu mowi sie ze u diagnosty samochod byl bez folii, po diagnostyce zalozyle na nowo - no i diagnosta jest wolny od zazutow |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-11-28 08:27:25 Niestety musze się przyznać, pochopnie podjąłem decyzję o założeniu Tłumika sportowego, nie powiem podobają mi się takie kominy, a kierowałem się dążącą do destrukcji tłumika korozją. Ten sportowy udało mi się założyć za 280zł (materiał + robocizna), oryginału bym za tyle nie założył, po drugie to kwasówka więc powinien wytrzymać dłużej... ale już tęsknię do błągiej ciszy w esperaku, jak przyjdzie znowu zmieniać tłumik to zakładma standart ale równierz z kwasówki...
Sportowe tłumole są dobre jak ktoś ma mały sportowy samochodzik tylko i wyłącznie do popierdalania, a nie auto rodzinne jak w moim przypadku, pozostało mi tylko wygłuszyć tył kanapy i drzwi i będzie git, w sumie w środku nie jest aż tak głośno, ale wjeżdżając późnym wieczorkiem na osiedle , wszyscy wiedzą że to ja to mi nie potrzebne... |
piotr-ek | 2003-11-28 08:33:05 A to sportowy wydech nie dodaje z 10 KM? |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-11-28 08:36:57
to nie pisałem jeszcze że mam teraz 105kucyków ??? Pozdrófka |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-11-28 14:17:30 a wystarczyło sobie przypomnieć moje zmagania z tłumikiem
rada jest prosta fabryczny tlumik + ladna koncowka i to jest ideal wyglada niezle a jest cihutki.!! |