Zlot - Sadyba, 23.11.03r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Kogo z klubowiczów będę miał okazję spotkać dziś na Sadybie ???
Przyznać się ?

jak przypomniesz o ktorej i w ktorym miejscy to chetnie sie zjawie

Z tego co pamiętam o ósmej na parkingu podziemnym w Sadyba Best Mall. Wjazd zaraz za stacją Shell'a jadąc ul. Czerniakowską
Miło bedzie gościć każdego

bede i z przyjemnością obejżałbym nexie z silniczkiem espero

Kur... mnie znowu niebedzie. Bo samochod u lakiernika stoji i chyba go odbiore jutro albo we wtorek najpozniej. Jestek wkur... bo kolejny zlot opuszcze

Ja wpadnę , tylko proszę się nie śmiać na widok mojej zmęczonej esperalki

No i po zlociku... miło było znowu się spotkać po dłuższej przerwie teraz czuję że wróciłem ... na dobre na forum

a mnie się zmieniły dużury i dupa - nie mogłem być, a dawno się z Tobą Krzysiek nie widziałem...
a Pycelek był??????

Ile bylo esperakow?

Kur....... jeban..... lakiernik ze niezrobil co za ludzie

Bartek trzeba było autobusem zapychać

no ikarusem by dowas tam sie wbil. Ale za tydzien bede na bank bo rozpier... lakiernika mojego. Ma byc samochod w poniedzialek gora wtorek

Esperaków było nawet sporo.
Początkowo jakieś chamidła zajęły nam miejscówkę, ale potem przyjechał KeyJey i Lego i miejscówka się znalazła (bez ofiar się nie obyło )

Pełna lista obecności osób przybyłych powinna pojawić się niebawem.

P.S Wracając trasą siekierkowską, korzystając z późnej pory, a tym samym nieobecności policji na tym odcinku, udało mi się rozpędzić Esperaka (licznikowo) do ponad 180 km/ h
Fajnie się jechało

Cytat:
2003-11-23 22:21:07, -JACO- pisze:
a dawno się z Tobą Krzysiek nie widziałem...
a Pycelek był??????

Napewno wreszcie się spotkamy, postaram się być za tydzień, no ale sami rozumiecie "GPRS" działa

Panowei to jak robimy takie wiekszy zlocik za tydzien? Ja bede napewno. Trzeba sie jakos zegrac

kur..... byłem o 20:30 i nikogo na podziemnym nie widziałem

Kuki, o 20:30 to chyba byłem jeszcze tylko ja i KeyJey, zrobiliśmy objazd parkingu podziemnego , trzeba było chwilkę poczekać , pokręcić się ... za szybko się poddałeś, a my staliśmy zaraz przy wjeździe ...

Nie łam się następnym razem będzie innaczej

ja wjechałem równo o 20:00 po czym zadzwonił do mnie speedR i powiedział że stoją na końcu parkingu z Viggenem

Potem podjechał jeszcze dicer...i zrobiła sie 20:45 to stwierdziłem że zadzwonie do krzyśka bo miał być.....okazało się że od 15 minut stoi sobie z KeyJey-em, Michałem po drugiej stronie parkingu

Wszystko fajnie pięknie, ale gdzie fotki?

Nie bylo Gajera nie ma i fotek ;p

Ale w ta niedziele Lukasz moze bedzie i jak nas sie zjecie to porobimy fotki