Próbne tablice rejestracyjne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie pytanie bo na dniach czeka mnie przerejestrowanie mojego rydwanu, czy wogóle używa się dzisiaj próbnych tablic rejestracyjnych?? Jeżeli tak to chciałbym wiedzieć w jakim przypadku.

przewaznie wtedy gdy nabyte auto nie ma przegladu bac jesli pochodzi z innego powiatu wtedy dostaniesz probne(cdhyba ze masz znajomosci w wydziale komunikacji:p

Tablic probnych ponoc juz nie ma.Probny jest dowod rejestracyjny.
wydaja ci od razu wlasciwe tablice.

Też tak słyszałem nie ma już tablic próbnych nawet jak auto kupujesz z innego powiatu

A te białe z czerwonymi literami to co to są

Nie ma już białych z czerwonymi literami

Próbne tablice dalej są bo ostatnio nawet widziałem dwa auta ale kiedy trzeba ich używać??

To ja wtedy już nic nie wiem

No to ja już też nic nie wiem

No ja chłopaki też nie moge tego całego systemu rozpracować!! Ale pójde do wydziału komunikacji i oddam stare blaszki i z tego co się orientuje to dadzą mi odrazu normalne biało czarne blachy!

jak mój tata rejestrował poldka w lutym dostał odrazu normalne blachy ale dali mu mięki dowód rej. a dopiero po miechu dostał normalny.

Kumpel ostatni rejestrował kaszlaka z innego regionu i dali mu nowe białe tablice(już na stałe) tylko dowód dostał próbny!!!Wynika z tego ze niema juz próbnych tablic!!!A co do jezdżacych na probnych to moi kumple non stop tak jezdzą tylko niemają kasy to kombinują z papierami