Czy może ktoś potrzebuje halogeny do Poldka?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiecej info: Halogeny HELLA COMET 450

Troche drogo i można to wpisać w naszej giełdzie w dziale sprzedam części

te halogeny są bardzo drogie ja mogę mieć halogeny do poldka (oczywiście oryginalne) za 50 zł
A ty zastanów się o tą cenę !!!!!

Zgadzam się z Wodzem to nie temat do forum tylko do giełdy a poza tym to trochu drogo
Kupiłem oryginały za 44 zeta

ja nie mam wcale i jest ok

Ja kupiłem na złomie kompletne Halogeny z Poldka bez żadnych uszkodzeń za 20zł z kablami itd. i świecą elegancko!

kerude chyba też zaczne jeździć po złomach- jak Ty halogeny za 20 a siedzenie za 40 kupujesz to taaniej sie chyba nie da!!

-----------------
audio... moje marzenie to porządne audio...

Bo dla stałych klientów są zniżki

Cytat:
2003-12-19 00:23:31, Halas13 pisze:
Ja kupiłem na złomie kompletne Halogeny z Poldka bez żadnych uszkodzeń za 20zł z kablami itd. i świecą elegancko!

Ale jak są podrdzewiałe to niestety długo się nie nacieszysz

Nie są podrdzewiałe bo je rozkręcałem i wewnątrz wyglądają jak nowe!! Wykręciłem je z plusa który był po mocnym strzale w tył więc zbyt stare być nie mogą!!

A tak poza konkursem to zanim kupie jakąś część do mojego fiacika w sklepie to najpierw jade na złomik zobaczyć bo trafiają sie bardzo ciekawe okazje. Jedynie nie polecam ze złomu elementów które się zużywają i mają wpływ na bezpieczeństwo!!

a siedzenie chcesz kupić ryzykant z Ciebie

-----------------

A może ten plus miał klamki????

Oryginalne halogeny od poldka sa wodoszczelne, woda weszla i nie wyszla, przez 2 lata woda siedziala u mnie w halogenach, moglem sobie akwarium zrobic, jak halogeny byly potrzebne to bezpiecznik polecial. No juz nie wspominam o tym ze w srodku sama rdza Ale i tak uzywane sa bardzo zadko wiec narazie nie wymienie ich na nowsze

[ wiadomość edytowana przez: Slavex dnia 2003-12-19 21:09:41 ]

Miałem dokładnie tak samo tylko że bezpiecznik się nie spalił a ja miałem świeczki pod zderzakiem

u mnie w Rudzie klamki stoją po 40 zł za sztuke nie wiem jeszcze jak z zamkami ale dziś zaopatrzyłem sie w migacze od plusa bo moje stare wydawały mi sie jakieś kanciate :p

-----------------

40 zł za klamkę od plusa kompletną

bandzior juz ci pisalem w poscie o podswietleniu klamek ze u mnie tez sa po tyle

Może i miał klamki ale to było dawno tzn.ze 3 miechy temu!!

Cytat:
2003-12-20 00:32:20, Alan28 pisze:
bandzior juz ci pisalem w poscie o podswietleniu klamek ze u mnie tez sa po tyle

Wiem ale sama klamka zgodzę się ale bembenek 60zł i mocowanie 30 zł . Interesuje mnie komplet jak jest po 40 zł to już jadę