Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
acera Opel Omega 2.0 B combi Poznań | 2004-01-21 22:20:08 Zapodaj namiar na tę firmę, please Na wiosnę czeka mnie wymianka chłodnicy, więc jestem BARDZO zainteresowany. Pozdrawiam cezar acera |
ROBUR JEZDZE TYM CO MAM ;-) Kazimierza Wielka | 2004-01-22 00:14:20 ja tez ja tez chciem ten adres bo tez trza zmienic soon
z gory THX pozdro ROBUR |
elvizz13 2nd to none Świdnik | 2004-01-23 21:34:50 A może nas Masta założy specjalny kącik z takimi tanimi sklepami z częściami do naszych bestyj? |
kobartek Omega A 2,6i Caravan bydgoszcz | 2004-01-23 21:57:11 plisss daj namiar na ta firme, jestem na kupnie amorow, moze beda po stowce ...
pzdr. |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2004-01-28 08:27:32 W sobotę wymieniam końcówke drążka kierowniczego + gumy przy łącznikach stabilizatora + poduszka pod tylną belką... objechałem 3 sklepy z częściami w Pabianicach...
prawa zewnętrzna końcówka od 50zł za sztuke po 66zł; gumy przy łącznikach od 10zł do 16zł poduszkę narazie jedną znalazłem 79zł... btw. ustawienie geometrii 50zł przede mną jeszcze wymiana belki spod zderzaka z łącznikami... słabość mnie ogarnia... |
DrA eS ... | 2004-01-28 08:40:34 Ja nawet nie bede pisal co zrobilem... i co jeszcze musze zrobic... ehhh... Bestyjka byle czym sie nie zadowala |
WoSiU DEADSOUL Opel Omega B MV6 Wrocław | 2004-01-28 11:27:59 Z tego co wiem u nas chłodnica kosztuje roznie.
Mianowicie od 250 zł za uzywke w gore. Z nowych to wiem ze bardzo dobra jest chlodnica firmy Nessense nie wiem czy dobrze napisał i kosztuje do omesi 2.0 749 zł. Inter Cars ul.Armi Krajowej 62 tel.(0-71)797-77-30 (-33) e-mail wroclaw@intercars.com.pl czynne pn.-pt.8-18 sob.8-14 Adres gdzie ja zaopatruje sie w czesci do omesi. Oczywiscie gdy dzwonicie podaja wam ceny ceny brutto ja z racji tego ze mialem warsztat mam upust od 10% do 40 % albo i wiecej czasami . Pozdrawiam |
disel Gliwice | 2004-01-28 23:35:40 w tym tygodniu :
szyba tylna do drzwi stacyjka + oslona stacyjki wkladki do zamkow + przerobienie na kluczyk od stacyjki pasek klinowy sworznie do drzwi ( jescze nie zalozone) tlumik koncowy i srodkowy amorki tyl termostat (dla pewnosci) migacz bo jakies skurwysyny urwaly jeszcze musze kupic nakladke na prog ( przednia czesc od strony pasazera) tez zajebali!! nowka 160zeta uzywka 80zeta rozboj w bialy dzien |
stapoz Omega 2.5V6+gaz, Mon ... Poznań | 2004-01-29 08:23:59 Dla informacji - do swojej pięknej za nieoryginalną niemiecką chłodnicę (z wbudowaną chłodnicą oleju do automatu) dałem 800zł i to chyba jest w miarę adekwatna cena. Za 350zł sprzedają pewnie polskie podróby - co nie oznacza że nie da się na nich jeżdzić. |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2004-01-29 19:29:23 no tak pewnie mam podrabianą chłodnicę bo to bardzo typowa wersja omegi, a co za tym idzie zapotrzebowanie na chłodnicę z niej jest wielkie i warto ją podrabiać (pełne oznaczenia GM +nazwa producenta) a firma która ją sprzedaje istnieje kilka dni, nie daje gwarancji, nie wystawia f.vat i nie zna się na tym co klientom montuje do samochodu
a może się pomylili i im 2 przed 350 zł umknęła |
cezi Opel Omega Lublin | 2004-01-29 21:12:41 Disel ile dałeś za amorki na tył? Pompowane? Ja za przednie KYB do Omy A zapłaciłem około 350 za sztukę to drogo? Muszę chyba pasek klinowy wymienić bo jak włącze światła, nawiewy, ogrzewanie tylnej szyby i inne naraz to piszczy o tak piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrówka Bros! |
disel Gliwice | 2004-01-29 21:21:09 z amorkami to jest tak :
nigdy nie chcialem gazowych ale poszedlem na taki uklad ze jezeli nie beda mi odpowiadaly to moge oddac (po znajomosci) amori sa delphi gazowe nie pompowane za 110zl szt aha sachsy 260 zl za szt i jezeli te delphi beda hujowe biore te sachsy |
cezi Opel Omega Lublin | 2004-01-29 21:34:11 Z tymi amorkami to sorry ja wymieniałem na przód KYB za 350zl sztuka, na tył powiedział mi mechanik, że kosztują około 700zl sztuka. Gdzie Wy takie tanie ceny macie? Disel nie bierz sachsów wszyscy moi znajomi, którzy na takie wymienili nie zadowoleni byli potem, tych delphi nie znam ale słyszałem, że to najtańszy szajs. a wiesz, że tanio oznacza w rzeczywistości drogo. Osobiście polecam KYB może troche droższe ale będziesz zadowolony uwierz mi. KYB montują seryjnie np. w Toyotkach Camry.
Pozdrawiam! |
disel Gliwice | 2004-01-29 21:38:03 zobacze jak pojezdze to bede mogl cos powiedziec
w szczegolnosci ze mam je tylko do wyprobowania |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2004-01-29 21:58:28 tylko nie delphi - ja upier.....em 2 szt na tyle w ciągu paru miesięcy
a sachsy - ......jeszcze nie wiem bo dopiero miesiąc jeżdżę ..... jak się nie urwą to oki - bo trzymają ładnie nie kupowałem nivo bo potrzebne mi są jak dziura w moście i drogie, a rurki zaślepiłem (teraz przynajmniej sprężarka się włącza tylko na moment) z przodu jeszcze delphi ale też pójdą do kosza... bo do dupy są |
boogie LOB SYMPATYK M6 warszawa | 2004-01-30 18:12:45 Dzisiaj kończy mi sie ważność badań technicznych.
Przed chwilą odebrałem auto z dusza na ramieniu z ASO Opla ABEXIM na POłczyńskiej w W-wie. Q...wa, normalnie ma na sobie tylko skarpetki. Koszt 1900 bez 96 groszy. Sam przegląd jako usługa 461. Wymienili mi uszczelniacz mostu (500) pasek klinowy (280) olej(180 cena samego oleju, wymiana w cenie przegladu), wymiana poduszki whacza tylnego, to było własnie takie stukanie o ktorym wspominalem (230), ustawianie i naprawa - dalekosiężne - swiatel (102), badanie stanu ukł. jezdnego (25), sprawdzenie klimy, nie wiem Qrwa jak to magicy ucynili przy akiej temp. nawet na hali (34). Amorki jeszcze pożyją, hamulce ok, zbieznosci wszystkie ok. ACHA, donosze wszem i wobec, że waga mojej Omegi z silnikiem SEJ, z 15 L paliwa w baku, fotelikiem dla dzieci i paroma pomocami eksploatacyjnymi w bagażniku wynosi : 1476 kg. Kurna, nie jest chyba taka to krowa znowu........ Chyba moja ostatnia wizyta w ASO..... |