"90 A Caravan (2,6) - pompowane amortyzatory (cena) ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Witam,

poradzcie prosze: w jakiej najbardziej atrakcyjnej cenie mozna sie spodziewac za ww. ? Za oplowski oryginal slyszalem o cenach od 700 do 1000zl za pare w zaleznosci od zrodla (1000zl w sklepie Opla, nie ASO, w Bydgoszczy)

pzdr.

kiedys pytalem w gliwicach na gieldzie to na zamowienie za 1500zl

Ja dwa latka temu za oryginały GM dałem 560 pln za komplet.OPEL KRUK WROCŁAW robia tez wysyłkę.

jakies dwa miesiace temu zmienialem u siebie za nowe DELPHI dalem 560 PLN za pare a za SACHSA(nie wiem jak to sie pisze) w wawie trzeba dac po 470 za sztuke

Cytat:
2004-01-02 09:07:55, Drus pisze:
jakies dwa miesiace temu zmienialem u siebie za nowe DELPHI dalem 560 PLN za pare a za SACHSA(nie wiem jak to sie pisze) w wawie trzeba dac po 470 za sztuke

Ale raczej nie są one z poduszka powietrzną.

pompowane monroe gazowe 1345zl za kpl

Dostalem potwierdzenie z automotosklep.pl

Cena kompletu do kombi - 770 zł, w tym przesyłka gratis, firma Delphi, gwarancja 2 lata.

Drus, Twoje sa zwykle czy faktycznie pompowane?

pzdr.

Nastepne info:

w innym sklepie w Bydgoszczy, oryginaly GM (gwarancja 2 lata) sztuka po 348 zl,

dzwonilem tez do KRUK-a we Wroclawiu i sa po 350/szt.

Cytat:
2004-01-02 16:52:04, kobartek pisze:
Nastepne info:

]

pompowane????

Cytat:
2004-01-02 17:32:44, disel pisze:
Cytat:
2004-01-02 16:52:04, kobartek pisze:
Nastepne info:

pompowane????

Tak. O takie pytalem i prosilem o potwierdzenie.

Jakby kogos interesowalo, wlasnie dzisiaj kupilem komplet. W cenniku po 340zl za sztuke. Dostalem w sklepie mily rabat i kosztowalo w sumie 600zl.

Amortyzatory tylnie pompowane
Producent DELPHI
nr katalogowy D225 6301
gwarancja 2 lata

Bydgoszcz, ul. Ks. Skorupki 125A
(52) 345 81 86

[ wiadomość edytowana przez: kobartek dnia 2004-02-10 17:50:37 ]

A czy DELPHI robi do omy B

Robi... ale nie tykac... Darti dwa ujebal takie i to w dosc krotkim czasie...

potwierdzam , tj ujebał
to przecież dawne Krosno , a to nic dobrego i w wypadku awarii gwarancji nigdy nie uznają tłumacząc niewłaściwym użytkowaniem

[ wiadomość edytowana przez: mega_3 dnia 2004-02-10 20:39:48 ]

a regulowane elektrycznie delphi robi? takie mialem kiedys w seniorku... oryginaly komplet na przod 3000pln :/

A co to znaczy "dawne Krosno, a to nic dobrego ..." ?

W sklepie pytalem o oryginaly GM-a i dostalem zapewnienie, ze DEPLHI wlasnie robi oryginaly dla GM-a.
Co jest grane?

pzdr.

sorki ze tak pozno ale odpisuje

FAKTYCZNIE POMPOWANE
z tym ze cena mogla sie zmienic
i o ile dobrze pamietam to na tych DELPHI naprawder jest znaczek malutki GM

pozd Drus

Krosno tzn że to Dephi jest robione w Polsce
miałem kilka tyg takie badziewiaki w swoim aucie (polecił mi znajomy ), ale jak zrobiłem badanie skuteczności i się okazało że mają 60% to wylądowały tam gdzie ich miejsce , a o gwarancji mogłem zapomnieć...

Cytat:
2004-02-11 23:43:37, MEGA_3 pisze:
Krosno tzn że to Dephi jest robione w Polsce
miałem kilka tyg takie badziewiaki w swoim aucie (polecił mi znajomy ), ale jak zrobiłem badanie skuteczności i się okazało że mają 60% to wylądowały tam gdzie ich miejsce , a o gwarancji mogłem zapomnieć...

To by sie zgadzalo. Wczoraj, po zalozeniu bylem na przegladzie. 64% na amortyzatorach. Ale jakie w takim razie kupic (pompowane)? Gdziekolwiek sie spytam to tylko delphi takowe robi. No nic, poki co trzyma dupke ladnie i regulacja poziomu dziala jak trzeba. Przyszlo mi jednak wymienic obydwie sprezyny gdyz w starych brakowalo juz ostatniego zwoju.

pzdr.

ja tez wymienialem sprezyny zaraz po amorkach i co gorsza tylek wcale sie nie podniusl chociaz bardzo tego chcialem (tylko troszke ze 3 -4 cm, nawet 2 juz by mnie pocieszylo a tu nic)
a stare sprezyny byly jeszcze oki (tzn cale)