Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Patryk_153_PTK Vauxhall Omega ELITE Zabrze/Gillingham | 2002-10-23 18:58:19 Co do pierwszego to może być brak masy(normalka w gli), mi lewy wariuje zawsze, chyba że przeczyszcze żarówkę to na chwilę sie uspokoi. A jeżeli masz podłączony trzeci stop bez przekaźnika(tak jak ja) to na pewno będą wariować
2. Masz wtrysk, więc to nie gaźnik Mnie też się ostatnio coś takiego zrobiło, mimo że nie dawno wymieniałem linkę, nasmarowałem jej koniec (gdy wychodzi z pancerza i przeszło). Linkę możesz wymienić, mi padła przy 90 tyś i to w nocy o trzeciej, na autostradzie i do tego jeszcze piździało, waliło śniegiem, a ja byłem elegancko i na jasno ubrany...ale w 40 minut zrobiłem prowizorke i pojechałem dalej. Po co ma Ci zrobić psikusa tak jak mi. 3. Nie szukaj w instalacji, nie wymieniaj czujnika(szkoda kasy) Odkręć go kluczem 10, wyciągnij i... już będziesz wiedział, w miejscu w którym styka do masy karoserii, jest kupę rdzy. Wyczyść psiknij WD i po sprawie |
pablo_fso Miłośnik FSO R.I.P. Polonez Atu p ... Wola | 2002-10-23 19:03:27 wielkie dzięki!!! z nieba mi spadliście! |
Patryk_153_PTK Vauxhall Omega ELITE Zabrze/Gillingham | 2002-10-24 18:15:11 Nie ma za co , po to jest forum |