Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
telker Polonez 1.5 GLE Warszawa | 2002-08-05 08:45:10 Witam.
Może ktoś z was wie gdzie w Warszawie lub okolicy jest szrot z poldkami.Potrzebuje conieco do mojego wehikułu. Pozdrawiam. |
SXC Polonez 1.4 GLI 16V ... Warszawa | 2002-08-05 16:29:04 |
Bialy (A) Miłośnik FSO wawa | 2002-08-05 18:30:54 Kiedyś był tez na REDUTOWEJ (niedaleko zajezdni autobusowej)Musiałbyś sprawdzić.
Pozdrawiam Biały_1987 |
MarekZ Polonez 1,6 GLE Ozorków | 2002-08-06 11:28:00 Witam kolegów klubowiczów
Potrzebuję adresy szrotów lub miejsc w okolicy Łodzi, Zgierza gdzie można kupić częci do poldków. Z góry dzięki Pozdrawiam Marekz |
Gucio Miłośnik FSO Polonez Caro Łódź | 2002-08-06 11:34:48 Witam,
Róg Szczecińskiej i Teresy, tam jest sporo gratów bo jest tam kasacja aut. A poza tym na praktycznie każdym szrocie coś dostaniesz nie polecam tylko szrotu na ul. Rąbieńskiej przy ul.Złotno(drogo) i w Antoniewie (też drogo), sporo za rozsądną cenę można kupić na ul. Maratońskiej niedaleko wylotu na Pabianice i Konstantynów. Pozdrawiam Gucio |
SCHIL Miłośnik FSO Polonez Łódź | 2002-08-06 13:12:14 Są jeszcze schroty na ul. Obywatelskiej oraz na ul. Wróblewskiego , ul. Liściasta ,to tyle co pamiętam. |
molekss FSO Polonez (LPG) Lubań | 2002-08-17 04:31:17 witam
jeśli ktoś wie gdzie można tanio i dobrze kupić części zamienne i eksploatacyjne, niżej wymienione, do przejściówki,najlepiej w okolicach Kościerzyny lub Gdańska to prosze o konkretne namiary (sklep lub złom): -tarcze hamulcowe -amortyzatory przednie -opony z górt dzięki, pozdrowionka |
Tomek_gdy Miłośnik FSO Opel Manta 3.0GT/E Gdynia-3city | 2002-08-17 14:24:08 gdynia wiczlino jest wielki i piekny zlom a poldkow i fiaciorow az sie roi jakis czas temu wojewodzka kolumna transportu sanitarnego wyzlomowala tam swoje DF i starsze poldki, czesci full i niektore w jakim stanie czesto wywoza ztamtad auta i codziennie stoi cos nowego tak wiec warto ten szrot odwiedzac. |
telker Polonez 1.5 GLE Warszawa | 2003-04-28 09:45:36 Witam.
Moze macie jakis namiar na ten szrot który został przeniesiony z ulicy Świderskiej/ szukam tego szerokiego plastiku na tylnia klape od poloneza caro plus / .Jakiś numer telefonu , ulica czy cosik takiego.Albo moze znacie cos dobrze zaopatrzonego w częsci - uzywane coś ala szrot.Strażacką znam. |
Janio Miłośnik FSO To pole jest za małe ... Pruszków | 2003-04-28 09:57:28 Przeniesiony został do Zomisu. |
SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | 2003-04-28 17:35:59 kurde, kiedys wlasnie na świderskiej można było sobie pochodzic spokojnie i poszperać w autach a jak teraz jest w zomisie to na łapy stale ciec patrzy, syf sie zrobił |
Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | 2003-04-28 21:20:23 Spajk masz racje, ten cieć jest wk..... ostatnio nawet zwykłego przełącznika nie mogłem z trupa jakiegoś wyjąć, a na świderskiej to były czasy. |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2003-04-29 01:04:18 Bo najpierw trzeba iść do szefa i zgłosić "grzebanie", a potem już nie ma problemu. Można chodzić i dłubać. Gorsze jest to, że wybór aut się zredukował. Na Świderskiej na placu było ich ze cztery razy więcej. |
thaniel Miłośnik FSO Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2003-06-11 14:58:26 Pojechalem sobie dzis na szrot oczywiscie na strazacka bo innego w wawie i okolicach nie znam i okazalo sie ze poldek caro to unikat. Chcialem kupic tylnia lampe prawa - nie ma, wlacznik plynnie regulowany nawiewu - nie ma, zaczepy pułeczki z tyłu - nie ma, ogolnie gosciu powiedzial ze juz malo do carówek maja W szoku byłem. W zwiazku z tym mam pytanko gdzie jest jakis szrot z polskimi autkami ??
pozdr |
Pogi Legionowo | 2003-06-12 00:00:55 Witam - polecam jednak wybrac sie do Zomisu - bylem tam wczoraj i dzisiaj. Maja duzo ciekawych rzeczy. Oczywiscie samochodow, ktore byly na Tarchominie prawie nie ma - przy mnie wyjmowali dla kogos 2.0 z Argenty, poldkow stoja chyba ze 3 sztuki. Tak czy inaczej warto wejsc do srodka. Jest tam kupa fajnych gratow i to czesto nowki sztuki. Mialem wrazenie, ze mozna zlozyc z tych rzeczy kilka samochodow - staly np. gotowe podlogi do Poldka - 100 + VAT ale bez przednich podluznic, cale boczne powierzchnie, z blach byly jeszcze nadkola, slupki, tylne blotniki, ale starego typu (borewicz 5-d), byly tez tylne nowe lampy do Plusa, zegary, deski rozdzielcze, felgi stalowe, przelaczniki, przekazniki, zaciski, przewody paliwowe - nie wiem czy akurat do Poloneza, ale zawsze mozna cos dobrac - i masa innych rzeczy. Ostatnim razem bylem tam dawno temu i prawde mowiac nie widzialem tych rzeczy - musieli powyciagac z magazynow bylego Daewoo - FSO. Warto tez zajrzec do sklepu z czesciami niepelnowartosciowymi przy ulicu Kotsisa od Jagielonskiej - po prawej stronie, w starym, malym budynku za sklepem firmowym Daewoo - FSO jest cos takiego i tam tez mozna cos ciekawego znalezc. Ostatnio mieli tam np. nowiutenki zderzak do borewicza, bez listwy ozdobnej za 60 PLN (jesli kogos oczywiscie to interesuje ) |
Olaf Warszawa | 2003-06-12 10:17:18 Jadac na Lublin jak ledwo sie wyjedzie z warszawy sarotow jest pelno i po lewej i po prawej . Ostatnio jak tamtendy przejezdzalem to widzialem sporo ciekawych auto typu Polonez i Fiat 132 ... nie zagladalem do srodka bo nie bylo to moim celem ale ceny maja napewno lepsze niz na strazackiej bo tam same zlodzieje siedza dziady jedne ... |
Bialy (A) Miłośnik FSO wawa | 2003-06-12 20:35:20 ODGROOOOOOMA szrotów jest jak się jedzie w kierunku Pułtuska przez NIEPORĘT chyba z 8 szt. Przejezdzam tam co tydzień i jest odgroooma częsci stoi również kilka borewiczów. Niewchodziłem oczywiście do środka bo jak jadę to jescze zamknięte a jak wracam to już zamknięte. ----------------- --- Biały --- ten zły admin |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2003-06-12 22:10:19 Dobry szrot jest za Legionowem, jadąc w kierunku Zegrza po prawej stronie jakieś 2 km za policją. Można tam łazić, oglądać i samemu wymontować co się zechce. Ostatnio za kupę części zapłaciłem 20 zł.
[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-04-07 16:49:57 ] |