Amorki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przeglądałem poprzednie wątki i chyba nie ma nic nt. amortyzatorów delphi i magnetti marelli. Cenowo są super, 2 lata gwarancji, ale jak się na nich jeździ i jak długo...?
Pozdr. P.
P.S. Muszę wymienić kpl. amortyzatorów i kombinuję, jak to zrobić tanio i dobrze...

nie polecam tych firm
kiepska jakosc , wytrzymaja moze 20.000 i znowu do wymiany
zreszta cena tez o tym swiadczy
lepiej kup Sachs, Monroe, KYB
sa drozsze ale ale o wiele lepsze

albo Alko to ci od kosiarek do trawy

Tomek jeździ na gazowych Delphi i jakoś nie wymienia ich po 20 tys. km

Jeżeli jest mało kasy, to bierz Delphi.

GTECH - gwarancja fabryczna 3 lata
cena za komplet 460 PLN (brutto)

SACH - nie wiem ale chyba rok gwarancji
cena za komplet 540 PLN (brutto)

Oczywiście amorki są GAZOWE i NOWE, możliwośc wystawienia faktury VAT.

Nie raz juz pisałem ze mam znizki w hurtowni wiec zadnej sciemy tutaj nie ma

Do ceny nalezy doliczyc koszt butelki (albo dwóch ) markowego piwa

[ wiadomość edytowana przez: KeyJey dnia 2004-03-26 10:34:31 ]

gazowki Delphi moze i sa trwalsze ale olejowe naprawde nie polecam
po za tym sa drozsze
nie wiem czy nie wolalbym olejowych KYB
ja kupowilem je za 121 zl /szt.

a co sadzicie o końcówkach drążków kierowniczych lub sworzniach jakie firmy polecacie, muszę wymienić sworznie i dlatego pytam.
Ja na końcówkach drążka delphi zrobiłem 10 tyś i narazie jest dobrze a są w przystępnej cenie

Wiktor co to znaczy przystepnej cenie ?
Podaj konkretna wartosc

A co sądzicie o G-Techach?
Nie znam żadnej opinii na ich temat - cenowo porównywalne do KYB - oczywiście w sklepie, a nie u KeyJeya .
Chyba się na nie zdecyduję....
Pozdr. P.

Cytat:
2004-03-26 19:37:11, KeyJey pisze:
Wiktor co to znaczy przystepnej cenie ?
Podaj konkretna wartosc

za sztuke płaciłek trochę ponad 40 zł - cena chyba przystępna bo w aso daewoo chcieli bodajże 80 pare za sztuke, ale napewno znajdzie sie jeszcze taniej ponieważ ja długo nie szukałem

Ja mam koncowki w cenie 30pln
Sworzen tez w podobnej...

Hiszpanskiej firmy.. nie pamietam nazwy

Ja mam "dżapońskie" końcówki drążków za ok. 40 - 45 zł./ szt. a z amorków mogę dość tanio załatwić Bilsteiny i KYB, ale co do tych drugich, to muszę zapytać o dokładną cenę.

Pozdrawiam - Speed R

Cytat:
2004-03-27 14:06:24, SpeedR pisze:
Ja mam "dżapońskie" końcówki drążków za ok. 40 - 45 zł./ szt. a z amorków mogę dość tanio załatwić Bilsteiny i KYB, ale co do tych drugich, to muszę zapytać o dokładną cenę.

Pozdrawiam - Speed R

Czekam, czekam - z niecierpliwością!!!
P.

Cytat:
2004-03-27 14:06:24, SpeedR pisze:
(...) z amorków mogę dość tanio załatwić Bilsteiny i KYB, ale co do tych drugich, to muszę zapytać o dokładną cenę.

Proszę o cenę do tyłu i do przodu i tych i tych Jesli można to i gazowych i olejowych
No i ile by kosztowało przesłanie do Krakowa? Może to też wiesz

Plump - jak weźmiemy spółę, to będzie już 8 sztuk, czyli hurt, czyli taniej będzie...
Pozdr. P.

Cytat:
2004-03-28 22:34:21, pyrekcb pisze:
Plump - jak weźmiemy spółę, to będzie już 8 sztuk, czyli hurt, czyli taniej będzie...

Myślę, że uda mi się wytargować jakąś cenę hurtową przy ilości 8 i więcej sztuk.
Co do Bilsteinów, to szczerze polecam, gdyż pomijając Ohlinsa i Proflexa są to najlepiej wykonane amorki na rynku

To może jeszcze są chętni? Jak sa, to niech się wpiszą. Ustalimy firmę (Ohlins czy KYB) i zamówimy...
P.

Plump! Jesteś jeszcze zainteresowany amorkami?
Może uda mi się kupić KAYABY za dobre pieniądze...
Co Ty na to?
Pozdr. P.

Już to wszytko opisałem w innym poście... ale tu chciałem zapytać SpeedR'a co sądzi o SACHS
Co to ja w ogóle włożyłem za gazówki i czy dobrze zrobiłem dając za nie po 150 za szt (przód)?

No i czemu nie ma tu nic? Nikt mi nic nie odpowiedział to hop na górę z tym