Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-08-21 11:03:46 witam
Jaka jest cena zawieszenia do lady niwy? chcialbym zbudowac sobie cos takiego jak na ponizszej fotce: egzeplaz ten najprawdopodobniej ma elementy z zawieszenia lady niwy i mam taka prozbe przegladnijcie te fotki i powiedzcie co w tym fiacie jest bezposrednio z lady a co bylo dorabiane, ja nigdy nie mialem stycznosci z niwa wiecej fotek fiaciora 4x4 jaki bylby koszt czesci z lady potrzebne do zbudowania takiego pojazdu |
![]() Nico Klubowicz NOK Lada Niva 2121, opel ... Poznań-Swarzędz | 2004-08-21 16:54:34 Jeżeli chodzi o przednie zawieszenie to wszystko pochodzi od Nivki, most przedni również! Ceny niestety nie znam ,ale kiedyś widziałem w ofercie w sieci jednej z firm zajmującej się recyclingiem kompletne zawieszenie przednie do Niviarki chyba za 1000 zł! Niestety nie jestem pewien ![]() |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2004-08-21 19:23:01 Swego czasu widziałem przednie zawieszenie kompletne w cenie coś koło 1200 ...chyba ... wejdź sobie na stronę SZROTU NA STRAŻACKIEJ masz tam telefon i adres ... tam coś takiego widziałem...
Pamiętaj tylko aby przełożenia mostów były jednakowe ... bo było kilka różnych a to dość ważne ... |
![]() Sniper Klubowicz NOK Niva California, Nub ... Posen | 2004-08-22 01:28:46
Ciekawa sprawa ![]() Słyszałem już o tej hybrydzie polsko-radzieckiej myśli technicznej już kiedyś ale nie wiedziałem że jej narodziny były już w 1977. Części od nivy sądząc po tym co na zdjęcieach jest tam wiele. Jednakże cała konstrukcja była raczej nieudana ![]() W przeciwnym razie nie stałaby w muzeum ![]() Mimo tego kombinuj , bo do trzech razy sztuka ![]() ![]() |