MotoNews.pl

Przyciemniane szyby!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w niedzielę przed wjazdę na giełde zatrzymała minie wasza niedobra policja, no i szybki przednie ładne ciemne nie mogą być . gadka o tym że są jasne i że mają przepuszczalność światła większą niż 70% nie pomoże bo nową gadkę se znalaźli mianowicie że nie można oklejać szyb przednich nawet naj jaśniejszą folią ponieważ w razie wypadku nie można wybić szyby i nie można się wydostac ani dostać do auta a na pytanie czy mogę zakłożyć folie anty włamaniowe bo mam drogi sprzęt to powiedzieli że mam se go pilnować jak powiedziałem że już nawet złodzieją prawo ułatwia robotę to nic nie powiedzieli, więc zerwałem folie i mnie puścili.

ps. na giełdzie kupiłem se super CD SONY wysoki model, po bardzo atrakcyjnej cenie z super bajerem EQUALIZER EQ7 i pilocikiem bez prze.

Niestety od 1 stycznia szyby wg. nowych przepisów mają być "tłukące się" i nic się nie da z tym fantem zrobić Niestety jak mnie złapią to też będę musiał zrywać

A radyjko jeszcze ciepłe?

Pozdrawiam

Paranoja, niech wybija sobie przednią. Ja mam gdzies, inni maja max przyciemnone i nic im nie robia, niestety czepiają się tych, którzy zrobili sobie szyby z rozsądkiem i jeszcze do niedawna legalnie. Nie podoba mi sie takie prawo

Jakby nie patrzeć - w Posce żyjemy...

Killer, kiedyś na Allegro widziałem alarm z modułem gazowym!

Niech sobie kurwa glowe wybija, jak mi zajebali sprzet pod blokiem we wrocku to nawet kurwa nie mieli radiowozu zeby przyjechac na miejsce, tylko kazali mi sie do nich stawic przez co stracilem 4 godziny, repsect.
Ja tez mam ciemne szyby z przodu, na twoim miejscu bym odkleil folie nawyzywal pedalow i pojechal
ps. sorki za bluzgi ale mnie ponioslo

[ wiadomość edytowana przez: Garsut dnia 2004-05-25 11:10:28 ]

Cytat:
2004-05-24 22:56:44, ASV pisze:
Niestety od 1 stycznia szyby wg. nowych przepisów mają być "tłukące się" i nic się nie da z tym fantem zrobić Niestety jak mnie złapią to też będę musiał zrywać

A radyjko jeszcze ciepłe?

Pozdrawiam

to teraz policja będzie z młotkiem krążyć i będą sprawdzać czy są szyby tłuczące

ps mam pomysł może jak zaspawamy szyby blachą to nie będzie problemy bo szyb nie będzie

NASCAR rulezz