ZLOT XXVI /??/ czyli: nieoficjalny KSB zakończony!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Uprzejmie informuję, że /po krótkim pościgu / dnia 01.04.2004r o godz.21,40-22.00 , w Katowicach /parking podziemny „Auchan”-sektor „C’/, odbył się kolejny KSB czyli „Katowicki Spot Błyskawiczny”.
2 Klubowe Esperaczki /Katowice górą! /+Adminek /Chorzów City/ , który „nadział” się nas również absolutnym przypadkiem.
Po raz kolejny stwierdzam, że to niezwykle sympatyczne wrażenie spotkać Klubowych kolegów , nawet tak przypadkiem
P.S. Proszę o ujawnienie się tajemniczego klubowicza z uśmiechniętą facjatą na Klubowej ulotce, która znalazła siem za moją wycieraczką na parkingu Makro 10 minut przed „zlotem”!! –mało brakło a byłby czwarty w grupie ?!!
Pozdrowionka dla Wszytkich!!

akurat mnie tam nie było chyba ze mój ojciec sobie jaja roi musze go popytac. Jutro bede znowu na korfantego ale nie wiem w jakich godzinach bo musze jeszcze poldka doprowadzic do porządku))

Panowie, to proponuję OKSB czyli Oficjalny Katowicki Spot Błyskawiczny !!!
Nawołujemy z Czarkiem do spotkania już dość długo, ale bez większego odzewu
Termin OKSB 4.04.04 godz. 4.00 pm parking za salonem Opla (M&M Cars) - zapraszam do tematu "Zloty" by Bil69

Jutro rano wyjeżdzam do Kluczborka... chętnie bym sie z Wami zobaczył ale niestety w niedziele o 11:00 musze być spowrotem w Warszawie

Jeżeli moglibyście przełożyć na sobote... było by fajniusio

Pozdrawiam Key

Dla mnie bez problemu, ale wtedy raczej ok 18.00 lub póżniej
Jestem chętny, tym bardziej że już raz mieliśmy się spotkać
KeyJey, czy taka pora Tobie odpowiada ?
Panowie - dajcie znać czy zmiana dnia jest do przyjęcia ?

Dla mnie godzina nie ma znaczenia... tym bardziej, że w Kluczborku mam do załatwienia sprawe koło południa a potem jestem wolny... najwyżej przyjade z siostrą swojej dziewczyny

P.S Musze być spowrotem najpóźniej koło 21 w Kluczborku.

Ja mogę być "kawałek" po 18.00
Poczekamy co reszta chętnych do spotkania powie !
Mam już potwierdzenie, że Irek Papaj będzie w sobotę

Panowie , odzywać się !!!

UWAGA !!!

Nowy temat zlotu podwieszony przez Zoltara

SZYBKI ZLOT NA ŚLĄSKU

[ wiadomość edytowana przez: HenBas dnia 2004-04-02 20:07:39 ]

Ja chetnie przyjade ale czy reszcie odpowiada termin? kule bede musiał esperaka umyc hehe ale narobiłem szumu z tym zlotem prawie kazdy slązak co ma gg dostał ode mnie wiadomosc , niestety wypisałem date 4.04

Cytat:
2004-04-01 23:17:22, bogdan1 pisze:
P.S. Proszę o ujawnienie się tajemniczego klubowicza z uśmiechniętą facjatą na Klubowej ulotce, która znalazła siem za moją wycieraczką na parkingu Makro 10 minut przed ?zlotem?!! ?mało brakło a byłby czwarty w grupie ?!!
Pozdrowionka dla Wszytkich!!

Bogdan a jak myślisz kto to mógł być co ??????

ps. niestety na zlociku będę nieobecny z przyczyn odemnie nie zależnych

Cytat:
2004-04-02 21:34:02, Grzegorz pisze:
Bogdan a jak myślisz kto to mógł być co ??????

Przypomniałem sobie właśnie mój piewszy "namacalny" contact z naszym Klubem -na parkingu Carrefour w K-cach, dawnooo, dawnooo temu....Grzegorz 20CD włożył mi za wycieraczkę ulotkę..ze słowami "He he! to ja Grzegorz...." i narysowaną uśmiechniętą facjatą - jak mogłem zapomnieć!
Jak widać mijamy się konsekwentnie i miło

Tak ni stąd ni z owąd wracam do tematu.../to wynik pozlotowych przemyśleń poświątecznych /
Proszę o podpowiedź !- Kto w Katowicach jeździ granatowym Espero z napisem na kufrze „ROSE” „100” i szyberdachem?? Imię proszę i inne dane też! ...miałem wrażenie, ze to Tomek z ‘Tauzena”/?/ ale już niczego nie jestem pewien !
Wesołego poŚwiętach Panowie!!! Trzymajmy się pogodnego nastroju!!