MotoNews.pl

Ceny w górę-lud płacze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak już wiecie ceny benzynki i gazu idą w górę. Gaz drogi ale ceny beny to już SKANDAL
co na to szanowne grono LOB-owiczów? Trza będzie wkrótce jakiś strajk zrobić, i dać nauczkę tym skurw**** ciągle podwyższającym te i tak już koszmarne ceny.

Tak w roli ciekawosci,prosze podaj mi cene gazu i benzyny 95.Bo chce dostac ataku serca.Jak paliwo pojdzie ponad 4.10zl to tudno przerabiamy na gaz,

PB95-3,86
LPG-1,47(narazie, ale należy doliczyć 12gr.)
PB98-3,98-(ja ją leję i tragedia)

jednym slowem - przesrane...

Płock na stacji mało mnie krew nie zalała:
PB 95 - 3,96
Gaz - 1,65

o kórwa...

ja za litr beny płace dwa złote

juz ja widze jak to bedzie jak wroce i na benie bede chcial smigac...

do dópy to wszystko...

do ciemnej dópy...

pozdrowienia z raju

dodam ten link jeszcze.TU wiecej wypowiedzi o cenach z poszczegolnych regionow jakby tu napisac...: w Polsce czy w Uni Europejskiej...

[ wiadomość edytowana przez: Goel dnia 2004-05-01 20:20:25 ]

Panowie, w 3miescie wczoraj za 1 literek prawie 4 zlote (3,95) Ja juz wymiekam,czy w USA jezdza na gazie?Jesli tak,to i ja w krotce chyba sie nie powstydze,bo przy moich kursach,po ciezkiej i dlugiej pracy,co 3/4 roku,bym kupowal kolejna omesie 2.6 z 93 roku,pozdrawiam.

Fakt. Wycieczki autem zaczynam ograniczać do niezbędnego minimum.

suprema 95 - 3.98 zeta

dom - praca, dom - warsztat

Traktuję gaz jak zło konieczne, ale przynajmniej wsiadam i jadę i bardzo mnie to nie boli. Biedny jestem i tyle. Pozdrawiam

Cytat:
Panowie, w 3miescie wczoraj za 1 literek prawie 4 zlote (3,95) Ja juz wymiekam,czy w USA jezdza na gazie?Jesli tak,to i ja w krotce chyba sie nie powstydze,bo przy moich kursach,po ciezkiej i dlugiej pracy,co 3/4 roku,bym kupowal kolejna omesie 2.6 z 93 roku,pozdrawiam.

gas tu tylko znany w butlach turystycznych...
Amerykanie nie wiedza nawet ze istnieje cos takiego jak instalacja gasowa DO SAMOCHODU a to z bardzo prostej przyczyny:
dla przykladu:
dzieciak pracujacy w McDonaldzie zarabia $6/h. za co moze kupic 12 litrow etyliny...
wnioski sami wyciagnijcie...

Cytat:
Fakt. Wycieczki autem zaczynam ograniczać do niezbędnego minimum.

no wlasnie to mnie najbardziej boli!! ja nie moge w miejscu usiedziec. zawsze gdzies smigam i jak mnie krematorium czeka jak tylko Bestie posiade juz niedlugo to mnie z Rodziny wypisza...

pozyjemy zobaczymy. etylina nie jest pępkiem świata. jak bede musial to poprostu to zrobie.
jak to mowi moja Babcia:
są rzeczy ważne i ważniejsze...
a dom i Rodzina sa mi wazniejsze od Bestii...

trzymajcie sie...

Wrocław pb95 -->3,79
gaz --> 1,69
stacja BP ,podobnie jest na Shellu chodz widzialem jeszcze na nim gaz po 1,55 albo to mi sie przwidziało

Tanio sprzedam 100 koni mechaniczych i trzy gary...
Wyjazd w piątek (Polska) gaz po 1,27za litr ;
Powrót w poniedziałek (już członek Unii Europejskiej) gaz 1.70 za litr..
I jeszcze facet przy dystrybutorze uśmiechniety!!!

w moich okolicach cena gasu wynosi 1.75-1.58 zalezy jaka stacja jak narazie i tak jest gas jest sporo tanszy od beny

pozdr

W sobotę jechałem na zachód od Słupska. Generalnie im bliżej granicy z Niemcami gaz droższy w Słupsku gaz od 1.53 Szczecin 1.68 i więcej. Na trasie do Berlina nie zwracałem uwagi na ceny bo zatankowałem w kraju. Jestem świeżym użytkownikiem instalacji gazowej i stwierdzam, że wykonałem dobre posunięcie z jego założeniem. Podróż do Berlina i nazad łącznie ok 1000 km koszt rzędu 120 zł. Przy benie nierealne.

Pozdrawiam

I pomyśleć, że jakiś czas temu za 20 zeta sie wlewało ze 13 litrów...

Wtedy zaczynała sie moja przygoda furkami

Ceny uległy zmianie po weekendzie
pb95-->3.95
gaz-->1,55 lub 1.69 zalezy jaka stacja

Cytat:
2004-05-03 22:32:34, kristo pisze:
I pomyśleć, że jakiś czas temu za 20 zeta sie wlewało ze 13 litrów...
Wtedy zaczynała sie moja przygoda furkami

hm... wiesz, ja przedwczoraj dokładnie w tej cenie tankowałem