Omesia lotus

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Mam pytanie czy ktoś interesował się kiedyś taką Omą jak Omega lotus? Czy w Polsce posiada ktoś takie cacko? Jeżeli tak to bardzo bym prosił o krótki opis. Widziałem za Bugiem coś takiego w cenie 26000Euro- czy to dobra cena za takie auto? Czy można je kupić gdzieś taniej? to co widziałem to był rocznik 1991 i pojemność 3.6l z biturbem o przebiegu 36000 km wygląda to auto ładnie i jest pppppiekielnie mocne. Ale niestety nie znam jego bliższych banych. Jeśli ktoś takowe by posiadał bardzo proszę o podanie.

http://www.bestiales.pl/?pg=gd1&dp1=1

Cytat:
ktoś interesował się kiedyś taką Omą jak Omega lotus?

No stary tutaj to chyby wszyscy.
Cytat:
Czy w Polsce posiada ktoś takie cacko?

No, posiada ktoś.

Masz kasiore, to bierz i nie wybrzydzaj!!!!!!!

Przebieg podejrzany,wiem ze to auto zadko uzywane, od niedzieli,ale jak juz to ja po kosciolku to bym cisnal ile Bozia dala.

U Angoli, za wielką płycizną musiałbyś dać jakieś 100000zł.... no, może troszku mniej....

Niezle niezle Michals24 !!!!

Widze że tak w ciemno tu wlazłeś.
Nawet strony nie widziałeś klubowej, która kipi od Lotusa.
Archiwum pooglądaj i strone....

No właśnie zamiast popatrzeć i poszukać dokładnie to zawracam Wam głowę teraz już wszystko wiem zarówno dane auta jak i fotki- to to czego szukałem Dzieki.
Sorki za kłopot

na mobile.de widzialem ome lotusa z francji za 19k euro, podany byl numer (3 cyfrowy )
przebieg tez maly - ponizej 100 kkm

A mi o lotusie ta stronka się podoba i są tam w miarę bieżące informacje o Lotusikach do kupienia

Dawno tam nie zaglądałem i cosik mocno potaniały te Lotusy, już od 10000 funtów

[ wiadomość edytowana przez: Stahu dnia 2004-07-07 22:47:09 ]