Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2002-10-20 12:54:34 Witam Omesiarze!!!
termin: 16-17 listopad 2002 miejsce: Ośrodek Sportu i Rekreacji Wawrzkowizna k.Bełchatowa nocleg: domki drewniane typu "Brda" (ogrzewane) cena: 170zł doba... (w domku mieści się spokojnie 6 osób, więc koszty spadną) atrakcje: kilkugodzinne oderwanie się od szarości życia, jeśli aura pozwoli grill , przejazd naszych Bestii ulicami Bełchatowa... być może uda się wykombinować 400m, ale nie gwarantuje... a poza tym ogrom HardZabawy Do chwili obecnej przyjazd zadeklarowało 12 Omesiarzy: Młody_Omega, URG, Robert_70 (RobertKraków), DanDan, JanuszGnitecki, Kartos, Cleber, Prowo, Gelczas, Res ze swoją Omegą Janki Specialle Edicione, Czarny_3000, Makaveli... czekam na dalsze zgłoszenia!!! Pozdrawiam... LOS OMEGAS BESTIALES !!! [ wiadomość edytowana przez: Mlody_Omega dnia 2002-10-21 18:44:07 ] |
OMEGADRIVER dobrodzień | 2002-10-21 22:21:28 przyjadę bardzo chętnie ale ... |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2002-10-23 22:25:41 ale? |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2002-10-23 23:43:07 Witanko omesiarze
Chciałbym tą drogą poinformować, że będę sławił imię omesi w Ustroniu 15.11, po czym z rykiem garów udam się w kierunku naszej Mekki. Z tego powodu nie dam rady zabrać z wawy Makavelego. Prosiłbym , żeby ktoś poratował naszego kolegę i nie pozwolił mu na gnicie bezproduktywne w domu zamiast uczestniczenia w zgromadzeniu. W końcu jest w trudnej sytuacji i cierpi po stracie najbliższej sercu bestii, dlatego nie możemy wydać go na pastwę samotnej rozpaczy. Wierzę, że dzięki temu szybko się podźwignie i dołączy do nas z następną ślicznotką Pozdr Janusz |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2002-10-24 14:47:24 Oj Omesiarze jakie wy zle terminy dla mnie wybieracie. Ostatnim razem w wrzesniu no whay, teraz tez, moglbym byc dopiero nstepnego dnia rano ale jak tu sie wkupic do towarzystwa przeciez nie powiem "czesc jestem Piotr S i pokochajcie mnie jak omege ", przyjechalbym fronterka przerobione na omege. A juz mam krzynke dobrego irlandzkiego piwa (czarne ,dobrze uwazone, mocne tak ze po 4 zakopuje kluczyki od samochodu). Co zrobic los tak chcial szkoda, moj silniczek ladnie mruczy i chetnie podjezdza pod wszelkiej masci gorki bylby ciekawie, no i poznalbym pare bestyjek. Niesmialo moze by tak next week? |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-10-24 14:59:46 przyjedż w niedzielę no problem - z innym terminem moim zdaniem problem bo wszyscy już sie nastawili na 16-17 - termin ustalony jakiś mc temu
pzdr |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2002-10-24 15:17:26 Rozwazalem to, ale nie da sie wkupic w tak zacne towarzystwo w przeciagu kilku godzin, przeciez nie bedziemy rozmawiac przy herbatce, a wlasnego kierowcy nistety nie mam. Pewnie ze nie licze na zmiane terminu, przeciez kazdy z was ma rodziny i musi sie ustawic a ja 16 musze byc na uniwerku i nic juz nie wykombinuje plan zostal ulozony 2 miesiace temu, ech.... |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2002-10-24 19:17:53 Piotrze, imienniku mój, zapraszamy w niedziele!! pogadamy przy herbatce bo piffko w niedzielę nie będzie już wskazane I bez żadnych wymówek
PS. a może wyruszysz zaraz po sobotnich wykładach?? Pozdr. |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2002-10-25 11:38:54 TAk o tym tez myslem. Ze studentami zegnam sie okolo 16, moze skrocic? Tak tez mozna , ale jest jeszcze jedno 16.11. to wazna data dla mojej polowy/omegi, hm mysle dosc mocno i nic nie noge wymyslic, a ja lubie ciemne i bardzo mocne pifko . Na wszelki wypadek wezme nr tel do was wszystkich i decyzje podejme w ostatniej chwili, tak chyba tez mozna prawda?
No a teraz najwazniejsze gdzie jest ta Wawrzykowizna? Wiem ze kierunek Łódź a dalej ? |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2002-10-25 15:24:05 Piotr
To świetnie, że 16.11 ważny dla twojej połowy. Zabieraj ją i będziesz miał urządzanie imprezy z głowy , a my zadbamy o właściwy poziom i tematykę dyskusji . Poza tym Młody ma rację, kto pije piffo przed drogą? Nikt z nas, za bardzo lubimy jeździć naszymi bestiami, żeby narażać się na takie ryzyko, Do zobaczenia na zlociku Pozdr Janusz |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2002-10-25 15:38:51 No i w tym jest problem, Ja tez nie pije przed droga ( chyba ze na pieszo). A moja polowa uczy sie pilnie co to jest C20NE i do czego sluzy Idzie jej to bardzo dobrze. Ale na zlot nie chce jechac szkoda bo bylaby jeszcze jedna bestyjka z serii A wiecej. A ja wciaz mysle jakby tu pifko w sobote do poloncy posmakowc..... |
gelczas OMEGA 3000 Radom | 2002-10-25 20:23:15 No i lipa. Fura na kanale. Most sie rozsypal. Myslalem, ze to tylko 1 lozysko, a tam jest 8 lozysk i wszystkie rozleciane. Fura na kanale i czesci nie ma bo most do 3000 zalatwic to gehenna. A nowy kosztuje tyle co pol omegi. Takze narazie moge tylko plakac i latwic czesci.
3mcie sie BESTIALESY |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2002-10-26 09:40:09 Piotrze... kierunek na zlot to Bełchatów!!! Poza tym wystarczy, telefon i wszystko będzie kolorowo... Pozdr.
Gelczas trzymaj się!! Twoja Bestia wyzdrowieje... cierpliwości |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2002-11-04 20:42:55 Skoro taka padaka ma przywieźć Makavelego na pokładzie to ja jestem za... i sądzę, że nikt się nie będzię sprzeciwiał więc jesteśmy umówieni na 10 rano 16-go w Dobrzelowie, gdzie was przechwyce Pozdr. |
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2002-11-06 23:04:57 1. Makaveli, nie wymiguj się. Możesz się jeszcze zabrać ze mną.
2. Czy rzeczywiście chodzi Ci tylko o klamki Czarnego...? |
Prowo LOB WETERAN Kura Indian ze wsi (OPO) | 2002-11-07 12:17:37 Buscando Una Fiesta
y Un Litros De Cerveza Esas Omega de Bestias |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2002-11-09 13:04:02 Omega... Das Auto diens Mafia
Czarny będziesz na 100%? pozdr |