Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Myszka_Drusia MISS LOB OMESIA A sedan Piaseczno | 2004-06-23 15:42:41 Na szczście nie nasza, i mam nadzieje, ze nikogo z naszego grona.
Wiadomość z dzisiejszego Warszawskiego Super Expressu "O godz. 15.30 z tylnych szyb wiśniowego opla omegi posypało się wczoraj szkło. Na szczęście w aucie, stojącym przy ul. Zbaraskiej 6 na Grochowie, nie było nikogo. Nie ucierpiał też żaden z przechodniów. Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że w aucie eksplodował granat. Nie wiadomo, czy został wrzucony do jego wnętrza czy też pod podwozie. Szczegóły są ustalane. Opel trafił na parking policyjny. - Widziałem, jak plastikową torbę pod auto podrzuciło dwóch chłopaków w wieku ok. 18 lat - powiedział nam starszy mężczyzna, pragnący zachować anonimowość. - Potem szybko uciekli. Chwilę później nastąpiła eksplozja. To cud, że nie ucierpiały dzieci, które tą ulicą wędrują do pobliskiej szkoły - dodał. " |
kristo zielono/złoty Warszawa | 2004-06-23 16:31:27 Za łeb szczyla i o krawężnik, albo za jaja na latarni dla przykładu...
|
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-07-06 00:05:28 Jeszcze lepiej.Niech otworzy szeroko usta i wyszczerzy zeby i przylozy je do krawedzi kraweznika,wtedy oma po glowie. Tak ja bym zrobil.Nie wiem co wlasciciel omy przeskrobal,ale autko ucierpaialo,mi jak dwoch pijanych skopalo ome,to z pomaca panow od cmentarzysk,zafundowalem im rehabilitacje i po 5 miechow recydywy. |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-07-06 00:11:16 mario dobrze tak sqrwysynom! wqrwiaja mnie tacy co zazdroszcza fury i najchetniej by ja okopali porysowali itp... |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-07-07 08:19:04 Tak,najgorsi sa tez mlodzi gniewny,skonczy taki ledwie 18 lat i juz mazy o merolu na twojego przechodzac obok,pluje.Uwaza sie taki kurwa za jakiegos gangsta,czy co?Nawet nie pogadaz,bo wyskoczy wieczorem z zyleta do ciebie. |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-07-07 08:19:47 Tak,najgorsi sa tez mlodzi gniewny,skonczy taki ledwie 18 lat i juz mazy o merolu na twojego przechodzac obok,pluje.Uwaza sie taki kurwa za jakiegos gangsta,czy co?Nawet nie pogadaz,bo wyskoczy wieczorem z zyleta do ciebie. |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-07-07 10:16:35 swiete slowa mario...
"lajf is brutal end ful of zasadzkas" hehe |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2004-07-09 04:42:04 I chuj nigdy nie wiesz kiedy????
Mozesz jechac jak znaki nakazuja, a znajdzie sie jakis pokurwieniec, ktoremu sie zajebiscie spieszy. Oto artukul z Portalu onet, mysle ze daje troche refleksji, ze jednak najlepsza Oma nie obroni nas przed Kraj PAP, mat /2004-07-09 01:24:00 Po śmiertelnym wypadku zablokowana trasa nr2 Dwie osoby spłonęły w samochodzie opel omega, który w nocy z czwartku na piątek kilka minut po północy zderzył się czołowo z ciężarówką na drodze krajowej nr 2 Poznań- Warszawa, w miejscowości Chojny (woj. wielkopolskie). Droga jest całkowicie zablokowana. "Jadący w kierunku Poznania opel został uderzony w tył przez forda transita i zjechał na lewy pas jezdni, po czym został uderzony przez samochód ciężarowy" - poinformował oficer dyżurny Komendy Wojewódzkiej Policji w Poznaniu. Policja organizuje objazdy przez Koło na Grzegorzew |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-07-09 14:55:27 za omege, za pasazerow. |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-07-12 23:40:40 Pamietacie stare amerykanskie filmy i ciezarowkach? Takie wielkie czarne,brudne,grozne i niebezpieczne na drogach? Sadze ze kino powoli przenosi sie na nasze drogi,to nie jest mily widok kiedy trzeba cisnac omega az do 150 by wyprzedzic jakiegos Tira,ktoremu kola wibruja plus minus 2 cm po obwodzie,wali czarnym dymem w prawe szyby ,pluje olejem na bok auta a gosciu zyla ci na dach. |