Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-11-13 17:07:41 W skrócie chodzi mnie o to, czy nie dałoby sie zrobić tak, żeby przy przeniesieniu/połączeniu jakiegoś tematu przez moderatora autor "zaginionego" wątku dostawał automatycznie powiadomienie o tym fakcie z linkiem do docelowego miejsca pobytu wątku. Podobnie w przypadku usunięcia jakiegoś postu/tematu.
Nie musiała by to być prywatna wiadomość od razu, myślę że wystawczyłoby proste okienko dialogowe z krótką treścią informacyjną i dwoma/jednym (zależnie od charakteru informacji) przyciskami - tak jak powiadomienie o nowej wiadomości w skrzynce. OK powodowaloby przejście do wspomnianego wątku, Anuluj - wiadomo . Co WY o tym sądzicie? I przede wszstkim jak szanowny admin to widzi - dla Ciebie nie był by to na pewno żaden problem . |
Race_D FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-11-17 20:46:38 Tak sobie myślę, ze można by to jeszcze rozbudować nieco, tzn. dodać check-box i pole textowe. Jeżeli moderator przy okazji chciałby "szepnąć słówko" od siebie autorowi moderowanego tematu zaznaczał by to pole i wpisywał treść, która przychodziła by jako zwykły/nie zwykły priv. Idąc dalej w tym kierunku można by dać dwie opcje - wyślij do autora wątku lub postu, ale to ostatnie wiązało by sie chyba z poważniejszą modyfikacją...
ps. Z niecierpliwością czekam na to jak oceni pomysł Głównodowodzący . |
Race_D FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-11-19 22:52:33
Nie szkodzi, nie pali się. Najważniejsze że widać efekty jego zastanawiania sie . |