SPRZEDAM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sory ze zakladam watek ale moze nikt nie przeglada wszystkiego a moze tym sie zainteresuje Pioneer o taki , identyko u mnie za 280 żł-stan b. dobry

Kurna blacha - spłukałem się, gdybym miał kaskę to bym łyknoł

Cytat:
2004-02-07 22:02:46, Petersen pisze:
sory ze zakladam watek ale moze nikt nie przeglada wszystkiego a moze tym sie zainteresuje Pioneer o taki , identyko u mnie za 280 żł-stan b. dobry

Szkoda, ze nie tydzien wczesniej. Szukalem wlasnie Pioneer'a z CD, bo wczesniejsze bardzo fajnie mi gral kaseciak tej firmy, ale w koncu kupilem Sony i jakos tak srednio brzmi

To dlaczego tak tanio???
Jesli rzeczywiście w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym to już się zastanawiam
Tylko czy dam sobie rade z podłączeniem?

Cytat:
2004-02-07 23:32:59, Maciej75 pisze:
To dlaczego tak tanio???
Jesli rzeczywiście w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym to już się zastanawiam
Tylko czy dam sobie rade z podłączeniem?

specjalnie dla Ciebie cena 281 zł, podlaczenie chyba na iso jak w espero

do poniedzialku pewnie jeszcze go bede mial, jak mi kolega z pasata go nie zakosi

Cytat:
2004-02-08 00:04:24, Petersen pisze:
podlaczenie chyba na iso jak w espero

W espero nie jest iso.

no nic...Pioneer juz praktycznie sprzedany, ostatnie minuty jakby ktos chcial - posiadam jeszcze Blaupunkta model Denver z duzym wyswietlaczem ale z niewyjmowanym panelem...400zł stan rowniez dobry

dzis mam do sprzedania cos TAKIEGO rowniez za 700 zł w stanie idealnym...100% legal

sprzedam moja lagune 95r...cena mysle ok 19 tys zł , aktualny przebieg 159 tys , stan b dobry

Cytat:
2004-12-25 11:37:44, Petersen pisze:
sprzedam moja lagune 95r...cena mysle ok 19 tys zł , aktualny przebieg 159 tys , stan b dobry

Pewnie sprzedaqj żabojada i kup ESPERYNKĘ