Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pjacek26 Klubowy Weteran Scenic+Espero Iłowa | 2004-12-31 10:14:52 Cena jest ok,
ja za nową oryginalną w sklepie płaciłem w lecie 400zł plus wysyłka. Sklep był chyba z Poznania, opisany na forum. |
Aldik Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2004-12-31 15:29:57 Ja za 200zł kiedyś dostałem urzywaną do bmw i padła na następne lato, a potem za nową coś 600zł ale też z gwarancją i fakturą, ale nie prywatnie tylko w warsztacie. |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2004-12-31 16:00:31 Cena jest OK. Tyle chodzą "bez VAT".
Gwarancja - Tylko słowna. Jak zacznie ciec to i tak się tego nie naprawia. Co do lutowania starej - w odróżnieniu od "normalych" chłodnic zupełnie nie warto ich lutować. Bo w jednej żeberka połączopne sa sdzeregowo a w drugiej równolegle. I w tej od klimy nie ma możliwości "odcięcia" jednego żeberka. Co do jazdy bez chłodnicy - zły pomysł. Sprężarka (i inne elementy) dużo szybciej wtedy koroduje, bo nie ma płynu w układzie, który jest jednocześnie smaroweidłem i ochroną wszystkich elementów. |